Следвайте ни

Колеги на Лорина Камбурова потънаха в скръб: Лети, красавице!

viber icon

Внезапната смърт на лъчезарната ни и талантлива актриса Лорина Камбурова потопи в скръб нейните колеги. През живота си 30-годишната красавица е имала много приятели и всеки я помни като усмихнато и добро момиче, минало през много трудности в живота си. Опечалените колеги са много и всеки от тях споделя какво е означавала за тях Лорина.

"Талантливата ни колежка си е отишла днес...Учехме заедно, тя беше в съседния клас. Упорита, енергична, борбена... Преди две седмици си говорихме с колеги за нея как е започнала да се развива прекрасно в Русия. Руски език, без акцент, главни роли, проекти... Мир на душата ѝ! Не знам защо се случва всичко това...", пише в социалните мрежи звездата от "Откраднат живот" Неда Спасова. 

"Не мога и не желая да повярвам...Иска ми се това да е сценарий от новите епизоди на "Връзки" и ти, моята непокорна, дръзка и изобретателна дъщеря, да си скроила номер на семейството. За съжаление този сценарий не го пишат сценаристите...Мило мое дете, не мога да се сбогувам с теб, защото ти ще бъдеш винаги в сърцата ни и ще ни караш да се усмихваме и да се обичаме още повече! Ще ни липсваш! Лети, красавице! Обичам те, Лори! Най-искрени съболезнования на семейството ѝ', споделя пък актрисата Лилия Маравиля. 

"Потресена съм. Защо, точно хората, които са най-борбени и най-талантливи??? Не разбирам", гласи краткият коментар на Яна Маринова. 

"Светъл път на душата ти ,Лори! Каквото и да пиша ще е малко! Лети, Скорпи", споделя актрисата Ивана Папазова. Към опечалените се присъединиха София Бобчева, Димитър Бененкин и т.н.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Док

Док

28.05.2021 | 18:53

Ако беше минет.ия като Каролев и мутафчийски щяха да пратят Спартана

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?