71

Коледно чудо! Култова двойка от "Един за друг" очакват детенце СНИМКА

Култова двойка от предаването "Един за друг" съобщиха радостната новина, че съвсем скоро ще стават родители. Те показа любопитна фосесия, с която оповестиха на целия свят благата вест. 

Хубаво е да разберем, че любимите ни двойки са продължили живота си заедно след приключване на формата. Преди броени дни ви информирахме, че Поля и Митко също ще стават родители. Но ето, че с такава новина се похвали още една култова довйка.

Мария и Виолин от "Един за друг" са следващата двойка от риалити предаването, което съобщава за супер радостна новина. Мария сподели в Instagram, че двамата с Виолин ще стават родители за първи път. В навечерието на коледните празници тяхното чудо се е случило, а до раждането остават месеци.

"Нашето чудо. Обичаме те от момента, в който разбрахме, че съществуваш", пише към красивото семейно фото горе Мария. Честитките никак не закъсняха, десетки потребители се изреждат в коментарите, за да поелаят здраве и успех на младата двойка.

Оказва се, че риалити двойката са крили новината доста дълго за последователите си, но пък това е напълно нормално. Красавицата не бе доста активка в социалните мрежи, което обикновено е знак или за много работа, или за предстояща бременност, както се оказа второто, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тези

Тези

11.12.2022 | 12:29

Пък кога станаха култови . Не познавам хора да говорят за тях или да споменават какво са казали или направили. По точно не познавам някой да е гледал това .

Отговори
2 0
Кой култови

Кой култови

10.12.2022 | 13:42

Хорица са тези култов се използва за нещо което се помни през годините , филм , музика , реплика от изказване или филм. Роман и още други подобни . Тези бе са култови.

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?