Следвайте ни

Коледа носи много страст и трепети на три зодии

viber icon

Зодия Овен
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Работата Ви изостава. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днес е по-добре да не пътувате.
Зодия Телец

Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Зодия Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Днешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Рак

Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете активни в спорта. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Лъв

Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Късметът е с Вас и в любовта. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Все пак работата Ви върви днес, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Голяма част от Девите са завладени от мисълта за материални загуби. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Везни

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Очаква Ви нова любов. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 25 декември 2019 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете оптимисти.

Зодия Стрелец

В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Козирозите през днешния ден. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Обърнете внимание на здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Риби

В сряда не се претоварвайте. Днес обърнете внимание на отношенията си. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

 

 

Източник: vsekidnevno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?