Следвайте ни

Кои зодии са родени да се занимават с политика

viber icon

Покрай изборите у нас сигурно не малко хора си мислят какво биха променили, ако са в политиката, но не всеки е роден за това. Вижте какво казват по този повод звездите за зодиите и тези, които са предопределени да бъдат на власт:

Овен 

Политиците Овни са категорични във всичко, в това число и в заблужденията си. Прокарват проектите си, без да обръщат внимание на съпротивлението на специалистите и съветниците си. Винаги са твърдо уверени в правотата си и е почти невъзможно да ги убедите в обратното. Под знака са родени Бисмарк, Хрушчов и Кол.

Телец

Това е зодията на диктаторите, решили коренно да променят обществото. Те са толкова дейни и безстрашни, че светът периодично страда от политиката им, макар да се водят от най-добри подбуди. Последствията се носят от цели народи с десетилетия. Тук се вписват хора като Ленин, Хитлер, Робеспиер.

Близнаци

Често са доста полезни за страната си. Бързият ум и реакции им дават преимущество в кризисни ситуации. Така те поемат инициативата и налагат своята стратегия в политическата игра. Майсторски използват грешките на опонентите си и бързо променящите се условия. Политици Близнаци са Петър Първи, Андропов, Беназир Бхуто.

Рак

Те са не само успешни политици, но и изключително полезни за страната си. Действат внимателно и ненатрапчиво, предвиждайки всички възможни сценарии за развитие на ситуацията. Контролират нещата в дълбочина и обикновено разполагат с цялата информация. В тази зодия са Гарибалди, Громико.

Лъв

Хората от знака са политици по рождение, самият им знак ги заставя да тръгнат по пътя на властта. Те често имат представителна външност и умения да се държат с достойнство, затова и електоратът с радост ги избира. Също така те са по царски щедри и великодушни. Получавайки власт обаче, се самозабравят и управляват в монархия. Става въпрос за Александър Македонски, Наполеон, Мусолини.

Дева

Това се води зодията на второстепенните политици. Родените под знака притежават всякакви качества за подобна работа – преданост, желание да вникнат в нещата, акуратност, изпълнителност. На свой ред те също изискват пълно подчинение и подбират хората си по същите критерии. Сред тези представители са Иван Грозни, Ришельо, Цезар, Кутузов.

Везни

Както може и да се очаква, те са изключително уравновесени и разумни политици. Не правят нищо бързо и не пропускат да помислят за последиците. Понякога подобно поведение им вреди, понеже пропускат ценно време и ситуацията рязко се променя. Влакът вече е тръгнал, а те още пресмятат кого да качат във вагона. Представители на Везните са Махатма Ганди, Маргарет Тачър.

Скорпион

Типично за тях е, че са индивидуалисти, които не обичат да работят в колектив. Те са типичните самотници. Много са комуникативни и на пръв поглед изглежда, че могат да влияят на всички. Това обаче не е така. Самото общуване с хората им е сложно дори на чисто енергийно ниво. Уморяват се от тълпите. От тази зодия са Троцки, Гьобелс.

Стрелец

Борци за справедливост от глобален мащаб. Дори в мирно време носят чертите на пълководци и зоват на бой. Със силния си интелект са истинска находка за държавите си и могат да се впишат в ролята на избавители. Друг вариант обаче е да са деспотични заради прекаленото увлечение по идеите си. Под знака са се появили Суворов, Жуков, Сталин, Брежнев.

Козирог

Безспорно те са талантливи политици, но предпочитат да са в сянка. Там се чувстват в пълна безопасност, предоставяйки основните нишки на някой от рода на Лъва. Въпреки това се явяват сиви кардинали, които успяват да контролират нещата и да предвиждат действията на противниците си с ходове напред. Сред тези реалисти са Александър Първи, Аденауер.

Водолей

От тях излизат както хуманисти, така и просто клоуни на управленската арена. Може да не им достигат политически интелект и умения, но затова пък компенсират с изключителна воля. По тази причина последствията от ръководството им могат да бъдат най-различни – от великолепни до плачевни. В категорията се включват Ворошилов, Рейгън, Чаушеско, Шеварднадзе, пише  flashnews.bg.

Риби

Политически недоразумения, те изумяват обществото дори с факта, че се появяват на голямата сцена. Те изскачат буквално от нищото и околните не могат да разберат по какъв начин тези личности, които не притежават особени качества, са достигнали върха. Дали съдбата се присмива, или има някаква мистика, може само да гадаят. Тази зодия е дала път на Вашингтон, Горбачов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?