Следвайте ни

Кои зодии са най-големите използвачи

viber icon

За съжаление всички сме попадали на манипулатори, които ни използват до дупка, без да им мигне окото. Това може да се дължи на зодиакалния им знак, защото тук са събрани зодиите, известни с това, че са използвачи.

Рак
Те понякога използват миловидния си вид, за да си набавят нови приятелства и връзки. След известно време обаче решават, че този човек не им е нужен вече и го захвърлят бързо. Най-обичат да си играят с търпението на хората и да използват чуждите негативни емоции за свое забавление.

Дева
Те се възползват от хората по простата причина, че смятат, че другите им дължат винаги нещо и затова са в правото си да правят, каквото решат с тях. Всеки трябва да се жертва за представителя на зодия Дева и да му дава всичко, от което се нуждае, но той рядко връща услугата.

Телец
Защитният механизъм на Телците им подсказва, че не трябва да се доверяват на никого и за тази цел те никога не допускат хората близко до себе си. Вместо това си намират няколко приятели, които да използват за временни заместници на по-смислена връзка и се възползват максимално от тях.

Риби
Хората от зодия Риби не могат да оценят всички неща, които заобикалящите ги правят за тях. Не се замислят, че искат от човека до себе си неща наготово, коeто всъщност изискват труд и усилие – те просто очакват, че заслужават да го получат.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ANI

ANI

30.11.2020 | 18:01

AKO NE E BOIKO NISHTO NIAMA DA E NARED V TAZI DARJAVA

Отговори
1 1
Ха...

Ха...

30.11.2020 | 07:41

2/3 от хората са изкл двуличници и използвачи. Така, че тук не стават въпрос до зодия. Просто 2/3 от хората са изкл лицемерни.

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?