Следвайте ни

Кои ще са най-магичните дни през МАЙ когато се сбъдват мечти

viber icon

Май месец идва с празници и пролетно настроение, но някой от дните през месеца ще сбъдват мечти и ще носят истинска магия. Ето кои са най-успешните и приказни дни:

4 май - Преходът на Меркурий в знака Близнаци. Този ден е много силно енергиен и до голяма степен ще определи какво ще се случи до края на месеца и в началото на лятото. Преходът на Меркурий към знака Близнаци е много благоприятно събитие, тъй като тази планета се чувства възможно най-комфортно в този знак. Това е времето, когато паметта и вниманието на хората се изострят. На 4 май много от нас ще имат нови стремежи, цели, желания. 

5 май - Огледална дата. На този ден светът ще се управлява от числото 5. Този ден ще премине под егидата на спокойствието и премерената енергия, защото Петицата олицетворява златната среда. 5 май е идеален ден за релакс, смяна на обстановката, общуване с близките. Можете да работите, ако искате, но е по-добре да не се преуморявате. В този ден също се очаква прилив на творческа енергия. 
 
6, 7 май - пикът на Акваридите. През тези два дни голям успех очаква хората, които се занимават с образование, наука, интелектуална работа. На 6-ти и 7-ми можете да отправите желанията си по отношение на работата и бизнеса. Можете да си поставяте нови цели, да правите скъпи покупки, за които отдавна сте мечтали.

11 май - Новолуние в Телец. Това Новолуние ще бъде особено положително и деликатно. Луната ще провокира растежа на успешни, положителни и максимално ненатрапчиви мисли. Много хора ще усетят желание да преобразят дома си - да направят ремонт, основно почистване, пренареждане на мебелите. На този ден е много полезно да се отървете от натрупаните боклуци и ненужни неща. Също на 11 май ще бъде много по-лесно да се адаптирате към промените в живота си. Можете да смените работата и да се заемете с неща, които отлагате дълго време, пише edna.bg.  
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?