3906

Кои ще грабне големите пари? Вижте финансовия хороскоп за юни

Вижте финансовата прогноза за юни и направете плановете си. Благоприятният аспект на Юпитер ще смекчи позициите на Марс и Плутон

 

Всички зодии ще бъдат щастливи през юни. Ще има достатъчно благоприятни възможности да укрепите финансите си и да постигнете успех в кариерата. Следвайте съветите на хороскопа, за да избегнете проблеми.

Овен

Юни за Овена е месец на укрепване на благосъстоянието. Докажете, че се изкачвате по кариерната стълбица. Основната задача е да действате разумно, обмисляйки всяка стъпка. 5-6, 10, 14-15, 20 и 25 юни са неблагоприятни за работа и финанси. В тези дни няма нужда да инвестирате, да правите големи покупки, да давате или теглите кредит.

След успешната работа в началото на месеца е добре да се наградите с грижа за тялото, здравето и външния си вид. Писателят и астролог Стеф Койфман съветва да не харчите много за почивка, за да не изпразните портфейла си много преди края на месеца.

Телец

От 9 юни Марс преминава в знака Телец, което прави представителите на знака по-енергични и амбициозни. През първата половина на юни Венера и Юпитер ще бъдат в Телец, обсипвайки знака със златен дъжд. Телците ще получат нови предложения за кариера.

Както отбелязва астрологичното издание GaneshaSpeaks, от май до юли има шанс да направите прилични пари. Приходите ще се увеличат и доверието на ръководството ще се засили. Условията на труд ще се подобрят. Насочете излишната енергия към социалните дела, разширете кръга си от познати. Ще трябва да харчите пари за деца и роднини.

Близнаци

Първата половина на юни е благоприятна за Близнаците, когато Слънцето ще бъде в техния знак. Има шанс да промените сферата си на дейност и да планирате голяма покупка. Финансовото състояние е стабилно, можете да спестявате пари. Астрологът Лиз Симънс препоръчва да научите финансова грамотност.

От 3 до 17 юни Меркурий ще премине през знака Близнаци. Това ще активизира сферата на социалните и бизнес контакти. Новолунието в Близнаци на 6 юни ще се отрази положително на знака. Очакват се успешни командировки, обучението ще бъде лесно и интересно.

Рак

Месецът ще започне с нови професионални задачи и повишения. От 17 юни Меркурий и Венера ще навлязат в знака Рак, което ще повлияе на възприемчивостта към информация. От 22 юни към тях ще се присъедини и Слънцето. Това ще даде на Рака увереност и амбиция. Очаквайте прозрение, разкриване на тайни, изясняване на ситуацията в работата.

Втората половина на юни е благоприятна за активни действия. В същото време много Раци ще станат по-чувствителни към критиката. Проверете повторно всяка информация. Възможностите ще дойдат с Венера, шанс да спечелите допълнителни пари за успешна покупка.

 

Лъв

Лъвът ще бъде силно повлиян от юнския парад на планетите. От 3 юни ще се подредят шест небесни тела (Меркурий, Марс, Юпитер, Уран, Сатурн и Нептун). Лъвът ще има импулсивно желание да се ожени, да продължи семейната линия или да се премести. Обмислете решението и го приложете, тъй като ще има достатъчно сила и подкрепа от хора и висши сили.

Колективните дейности и задачи ще ви донесат най-голям успех. Включете колеги в сътрудничеството. Загубата на лидерски позиции е повече от компенсирана от паричните постъпления.

Дева

Месец на многозадачност очаква Девата. Ще трябва да съчетаете кариерата с личния си живот, а почивката - с работата. В областта на финансите са вероятни изненади: забавяне на плащания, бонуси, изплащане на дълг. За да останете в рамките на бюджета си, контролирайте разходите си и не падайте духом, както съветва астрологичното издание Instaastro.

Юни не е подходящ за големи покупки, но е благоприятен за обучение. Купувайте курсове, плащайте за преподавател. Скоро тази инвестиция ще се изплати. Не пестете подаръци за любимите хора. Третата декада и слънцестоенето ще донесат стабилност и големи парични потоци.

Везни

Юни за Везните е време да обърнат време на себе си и близките. Кариерата и приходите ще останат на заден план. Шефът ви няма да бъде твърде взискателен, а колегите ви ще ви помогнат. Вероятни са сватби и рождени дни, което ще доведе до разходи. Има достатъчно пари за всичко, няма за какво да се притеснявате.

От 22 юни Лилит ще бъде във Везни, което ще засегне сферата на семейните отношения, взаимните задължения и обещания. Много Везни ще правят завещания, ще подписват трудови договори и предбрачни договори.

Скорпион

За Скорпионите юни ще бъде месец на екипна работа. Заедно с колегите и партньора си той ще получи повече, отколкото е мечтал. Успешното навлизане в обществената сфера ще бъде кариера като блогър, лектор, обучител. Трудният квадрат на Марс с Плутон в средата на месеца ще смекчи благоприятния аспект на Юпитер.

Скорпионът ще наблегне на работата. От 30 юни Луната ще бъде в квадрат с Плутон, което ще даде сила и желание на Скорпиона да се бори за място под слънцето. Не пропускайте да се наградите за усилията си с подарък.

Стрелец

Късметът придружава Стрелците през юни, важно е да не пропуснете момента. За целта пътувайте, срещайте се с потенциални клиенти и партньори и общувайте. Хората ще оценят високо професионалните компетенции на Стрелеца. Това ще донесе развитие, парични приходи и самоудовлетворение.

Сферата на финансите ще ви зарадва, тъй като паричният канал ще бъде пълен. Вероятни са не само редовни плащания, но и щедри подаръци. Разберете всички споразумения и договори. Не подписвайте документи, без да сте ги прочели.

Козирог

Както пише астрономическото издание Starwalk, идва времето за ретроградността на Сатурн, планетата на съдбата и кармата. Той ще бъде ретрограден от 29 юни до 15 ноември. Тъй като Сатурн е управител на Козирог, представителите на знака трябва да завършат всички важни дела през юни: да напуснат, да намерят нова работа, да затворят заем. Има достатъчно пари за всичко.

През втората половина на юни намалете темпото на работа. Укрепете връзката си с партньора си, отпуснете се, поспете малко. Пълнолунието в Козирог на 22 юни се нарича Ягодова луна. Тя ще ви донесе прозрение. Ще стане ясно как да планирате бъдещето.

Водолей

Финансовото състояние на Водолеите ще се подобри през юни. Личните доходи ще се увеличат, партньорът ще печели още повече. Можете да планирате ваканция, или да направите голяма покупка. Влезте в работната си рутина в началото на юни и посветете втората половина на месеца на творчеството.

През юни ще се появи печеливш проект. Тези, които са търсили бизнес партньор, ще го намерят. Поискайте повишение. Публичното говорене ще ви даде шанс да бъдете забелязани. Някои ще бъдат помолени да сменят сферата на дейност. Опитайте, няма да съжалявате, пише dir.bg.

Риби

За Рибите юни ще мине в домакински задължения. Мнозина ще се заемат с ремонт, преместване и подреждане на ново семейно гнездо. Успешни разходи за оборудване и предмети от интериора. Правете големи покупки по план и ограничете спонтанните покупки.

Насочете всичките си финанси към завършване на текущи проекти и можете да се поглезите през юли. Най-благоприятни финансово ще бъдат 1-2, 18, 24 и 26 юни. Инвестирайте, купувайте и продавайте скъпи неща в наши дни.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?