Следвайте ни

Кои са зодиите, които най-нетърпеливо чакат уикенда

viber icon

Почивните дни и уикендите са любим и чакан момент от всички ни след цяла седмица пълна с ангажименти, работа и задължения, но едни го чакат по-пламенно от други. Тези 4 зодии живеят, за да си почиват и за тях дните на безделие са най-голяма радост.

 

Телец

Представителите на зодия Телец са хора, които изключително много се грижат за външния си вид. Понякога обаче това се оказва твърде изморително и те решават, че уикендите са подходящо време, в което да се наспят и да забравят за суетата. Като добавим и това, че са хора, които страшно много обичат да спят, то те се нареждат на първо място в класацията за „най-нетърпеливи зодии

Овен

Поспаливи по природа, на Овните им дайте сън и това за тях е напълно достатъчно. Ако не ги събудите принудително, могат да прекарат съботния ден в леглото. Те обичат почивката във всяка нейна форма. Не са привърженици на СПА процедури и други глезотии, но пък много държат на това да имат свое лично време, с което единствено те да се разпореждат. Събота и неделя са чудесен момент, в който да си изключат телефона и да забравят за света наоколо.

Риби

Рибите нямат навика да се оплакват и да демонстрират умора, но пък винаги са в нетърпеливо очакване на уикендите. Навярно имат нужда да останат насаме със себе си и именно тогава им се отваря тази възможност. Те са истински щастливи в края на работния петък и не крият щастието, изписано върху лицето им.

 Водолей

Тази зодия чака уикендите като лично наследство, тъй като времето на Водолеите никога не им е достатъчно. Колкото и добре да организират деня си, те винаги са в надпревара с ангажиментите. Хаотични по природа, на Водолеите им е разрешено да почиват не два, а цели три дни в седмицата. Дали обаче техният работодател е съгласен с това, е съвсем друг въпрос, пише actualno.com.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай