3906

Кои са най-романтичните зодии сред мъжете

Не много мъже отговарят на описанието „романтичен“, но все пак има такива, които имат черти да бъдат от този тип. По принцип това са мъже, които са нежни по природа, обичат да правят комплименти, да казват мили думи, да се грижат и най-важното - знаят какво иска една жена. За такъв мъж, разбира се, е важно чувството на любов. Под кои зодиакални знаци се раждат романтичните мъже?

Овен

Представителите на тази зодия са мощни, страстни, енергични, харизматични. Те могат лесно да съблазнят момичето, което харесват. Те са романтици по душа, умеят да се грижат за хората, лесно се влюбват и правят скъпи подаръци. Но, за съжаление, те могат едновременно да ухажват няколко дами и да бъдат непредсказуеми в действията си. Влюбването е изключително важен критерий за тях. Те търсят спътници, които ще им се възхищават и са красиви. Сексът също играе важна роля за тях. Овните обичат шумни компании, така че може да бъде трудно за скромните момичета в такъв съюз. Ето защо, преди да се ожените, запитайте се дали сте готови да живеете в интерес на съпруга си, да го хвалите и да го възприемайте такъв, какъвто е.

Близнаци

Непредвидима зодия. Но ако се влюбят, те са готови да преместят планини: ще ви слушат дълги вечери, ще се разхождат под звездите и ще организират романтични срещи с изненади за вас, пише Тialoto. Те се влюбват в жени, които носят някаква загадъчност в себе си, които са интересни за общуване. Близнаците обичат непредсказуемостта. Ако станете негов избраник, тогава той ще се опита да ви изненада и да ви даде красиви подаръци. За Близнаците е важно да не ограничават личното си пространство. Ако той е готов да пожертва своята независимост и свобода за вас, значи ви обича. Но с възрастта вълнението може малко да поизсъхне.

Рак

Това са емоционални, интелигентни, страстни, но донякъде скучни мъже. Любовта и обичта на Раците по правило се случват завинаги, а предателството е рядкост. Раците са много нежни, привързани и грижовни. Обичат да ухажват и да правят ценни подаръци, особено по празници. От време на време те могат да организират романтични вечери, да ви поканят на красиви срещи, да създадат приказка, защото обичат и знаят как да се грижат. Но не забравяйте, че такъв мъж трябва да бъде насърчаван, да му казвате колко много го обичате. Този тип мъж ще е готов да направи много неща за вас и освен това ще е готов да даде всичко от себе си. Без любов Раците се чувстват безполезни и самотни.

Лъв

Мъжете са крале, които добре знаят стойността си. Те са страстни, уверени, любящи, общителни, харизматични, самоуверени. Обичат да излизат в обществото, сред приятели и винаги са център на внимание. Лъвовете са истински романтици. Те обичат да се грижат за партньора си, да правят скъпи подаръци, да се интересуват от живота ви и да изненадват дамите си. С Лъва определено няма да скучаете. Ако станете негов избраник, тогава той ще направи всичко, за да направи любимата си щастлива. За Лъвовете също е важно да им се възхищават.

Риби

Мечтателна, нежна, спокойна, мека натура, чувствителна и в същото време непостоянна зодия. Тя може да бъде или пасивна, или активна. Ако мъжът Риби се влюби в някого, той се променя точно пред очите му, пише fakti.bg. В отношенията те стават учтиви, внимателни и грижовни. Той е доста чувствителен към своя избраник. Влюбените Риби не знаят как да крият чувствата си, те ще ги показват открито. Но сред силната половина има и много срамежливи и нерешителни представители на тази зодия.

Везни

Родени романтици. Има обаче едно голямо „но“. Този знак е много притеснен за връзките, той иска и мечтае за ярка любов за цял живот, но поради своята неувереност може дълго време да се съмнява в действията си спрямо дамата. Мъжете Везни може да се притесняват дали момичето ще хареса изненадата или подаръка и дали изобщо си струва да го поднесе. В началото на влюбването правят плахи крачки. Повечето мъже действат според класическите стандарти на ухажване и практически не допускат въображение в действията си. Везните са учтиви, грижовни, внимателни и ще се опитат да угодят на своя избраник във всичко.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?