46
Следвайте ни

Кои са най-опасните дни през януари 2022 г.

viber icon

Макар най-хубавата част от годината все още да предстои, астролозите вече бързат с прогнозите си за идната година, за да ни предупредят за евентуални бъдещи опасности. А през януари те никак няма да са малко - през първия месец на 2022 г. ни предстоят цели 3 опасни дни, в които да внимаваме и да премисляме по-добре решенията в живота си.

В такива дни е възможен много мощен отлив на енергия, който да промени начина, по който гледаме на себе си, на хората около нас и на света.

Тези съвети ще бъдат полезни не само в дните, описани по-долу, но и във всякакви други трудни периоди, пише zajenata.bg. Запознайте се с астрологически неблагоприятните дни за месец януари , за да планирате по-ефективно действията си.

 
 
 
 
  
 
 

9 януари - съвпад на Слънцето и Венера

На 9-ти Слънцето и Венера ще бъдат в съвпад един с друг. Този аспект е изключително натоварващ, особено ако в него участват най-близките до нас нощни покровители. През втората неделя на 2022 г. може да се очаква рязък отлив на сили и енергия. Много хора ще се чувстват уморени сутрин. Продуктивността ще намалее значително, но тези, които имат този ден като почивен ден, ще могат да заобиколят проблема, защото могат просто да седят и да се отпуснат.

14 януари - началото на ретроградното движение на Меркурий

На 14-ти Меркурий ще започне да се движи в обратна посока. Този ден ще бъде неприятен, тъй като много от нас ще бъдат обзети от съмнения. Хората ще започнат да се питат дали са избрали правилния път в живота. Възможна е и поява на изкривена и невярна информация, така че дори когато получите новини от доверен източник, проверете два пъти. Проверявайте всичко, което другите ви казват, комуникацията може да бъде неволно подвеждаща.

16 януари - съвпад на Слънцето и Плутон

Вторият съвпад на Слънцето през януари ще се случи с Плутон. В този ден ще има много високо ниво на емоционално напрежение. За много хора ще изглежда, че целият свят им се противопоставя, така че те ще започнат да проявяват негативизъм, да бъдат крайно развълнувани или подозрителни. В този ден старите ви комплекси и страхове могат да се събудят. Правете повече от любимите си неща, за да се задържите на повърхността.

23 януари - съвпад на Слънцето и Меркурий

Слънцето и Меркурий в съвпад един с друг понякога ни създават проблеми. Те се отнасят основно до бизнеса и финансовата сфера. На този ден всеки, който се занимава с търговия и бизнес, трябва да бъде по-внимателен. Хората ще бъдат много емоционални, няма да желаят да си сътрудничат. Вероятността от проблеми в работата е висока, така че се опитвайте да не влизате в конфликти. Изходът от ситуацията се крие преди всичко в независимостта и способността за бързо реагиране на промените.

26 януари - денят на прехода на Меркурий в знака на Козирог

На 26 януари Меркурий ще се върне в знака на Козирог. На този ден и през следващите няколко седмици хората могат да станат алчни и неподготвени за отстъпки. По-добре в този ден е да разчитате повече на себе си, отколкото на друг. На 26 януари астролозите съветват да се пазите от измамници и да не правите скъпи покупки.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?