Следвайте ни

Кои са най-големите каръци в зодиака

viber icon

Колкото и истина да има в твърдението, че сами ковем съдбата си, има хора, които непрестанно са преследвани от лош късмет и каквото и да правят не могат да избягат от него. Ето кои са зодиите, изтеглили късата клечка:

БЛИЗНАЦИ

Напоследък Близнаците усещат, че животът им не върви гладко, така както са свикнали да се случват нещата при тях. В работата си имат леки неприятности или просто не усещат, че това, което правят ги вдъхновява. В личния си живот пък усещат застой, който не ги прави щастливи и сутрин не се събуждат с желание за нов ден, нови приключения и нови емоции. Не усещат радостта от живота, не могат да се отпуснат и изобщо силно вярват, че нещо куца, но не могат да разберат какво. Късметът на Близнаците съвсем ги е напуснал и е време да направят нещо, за да си го върнат в живота. Могат да се сдобият с бижу, в която има топаз – камък, който влияе много добре на късмета и връща добрата енергия в живота. Това би помогнало на Близнаците отново да привлекат късмета в живота си. 

СТРЕЛЕЦ

Стрелците усещат, че нещо в живота им напоследък не е наред. Не могат да разберат какво е то, но просто знаят, че трябва да променят нещо, за да почувстват отново щастието, което напоследък им се изплъзва. Особено не им върви в любовта. Падат си по някого, с който все се разминават – когато той е свободен, Стрелците са във връзка и обратното. В този ред на мисли Стрелците знаят, че имат много специална връзка с този човек, но късметът все им се изплъзва и не могат да докажат това чрез няколко срещи и хубави разговори на чаша вино. Ако Стрелците искат късметът им да се върне обратно в живота им, трябва да изхвърлят от дома си вещи от стари връзки, които само им пречат и носят лоша енергия около тях.

РИБИ

Рибите имат нужда от малко повече късмет в живота си, за да могат нещата да им потръгнат във всички области, в които усещат, че нещо не е наред. Най-вече усещат, че имат нужда от късмет, свързан с финансовото им състояние. Напоследък не успяват да съберат достатъчно пари, за да покрият основни нужни, а какво да говорим за нещо, с което искат да се поглезят. За да спрат тази лоша карма и да върнат късмета в живота си, Рибите трябва се погасят всички задължения, които имат, за да могат да започнат на чисто. Когато това се случи, парите сами ще ги открият, без да правят кой знае какво. Просто ще върнат късмета си обратно, пише Actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?