4020

Кои са лошите навици на всички зодии

Зодиакът и неговите знаци разкриват безкраен поглед към дълбините на човешката природа. Астролозите казват, че звездите показват най-дълбоките недра на характера, а в това число влизат и някои черти, които би ни се искало да поправим или изобщо да не притежаваме.

Но когато пък се запознаем отблизо с проблемни черти и ситуации, които засягат живота ни, се стремим да се опитаме да ги разрешим. Разбирането на това как вашият знак е склонен към определено поведение може да ускори уменията за решаване на проблеми. Веднъж знаем ли срещу какво точно се борим, войната с лошите навици е наполовина спечелена.

Ето кои са лошите навици и черти на всеки зодиакален знак:

Огнени знаци

Дръзки, смели и нахални, хората с тези знаци знаят как да направят живота вълнуващ. Понякога обаче прекаляват и оставят избухливият им нрав да вземе превес, пише vesti.bg.

Овен (21 март – 19 април)

Хората от зодия Овен не се усещат понякога колко много псуват. Защо това е проблем? Те искат да комуникират със сила, подчертавайки своята гледна точка. Това често ги кара да действат импулсивно, без да обмислят последствията от думите си. Те често прекъсват другите и искат да кажат нещо веднага щом им е хрумнало. Тази импулсивност може да бъде смекчена, като пиете по-малко кафе, научите се да слушате активно и да дишате дълбоко.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете имат склонност към това да се страхуват от промяната, което ги кара да остават на работа или във взаимоотношения, които вече не им носят полза. Те също така са склонни да споделят твърде много онлайн, твърдейки, че са „истински“, но това може да бъде предизвикателство за тях, тъй като те също приемат нещата лично. Така че, ако не харесвате публикациите им, те ще се разстроят. Изглежда обаче имат най-голямо самочувствие сред зодиите, а негативните им тенденции се въртят около чувствата на несигурност и ревност. Следователно те са склонни към това да се съсредоточават върху поддържането на външен вид. Лъвовете могат да смекчат тези си навици, като се опитат да гарантират, че техните нужди са задоволени и да намерят стабилност, така че да нямат причина да се чувстват несигурни.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците са известни с това, че са усърдни, но понякога попадат в капана на прекомерната работа. Те също могат да бъдат прибързани, създавайки си ненужни задачи, вместо да следват добре обмислен план, който би намалил натоварването им. Понякога казват неща, които не мислят наистина, което от своя страна води до неизпълнени ангажименти. Тази тенденция обаче произтича от силното им желание за независимост, а не от липсата на искреност и желание за поемане на ангажименти и отговорности.

Въздушни знаци

Въздушните знаци са душата на купона със своето интелектуално любопитство и социални умения. Но не се заблуждавайте, преодоляването на хладното им отношение, за да създадете по-дълбоки връзки, може да бъде също толкова голямо предизвикателство, колкото и улавянето на порива на вятъра с ръце.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците обожават клюките, което се отразява добре на способността им да разказват истории, но може да се окаже вредно за социалните им кръгове. Те имат склонността да са пристрастени към мобилните си телефони, което се отразява негативно на тяхното благосъстояние и взаимоотношения. Близнаците често са във вихъра на разсеяността, така че често им се случва да закъсняват, както и да се замечтават по време на разговор. Ниският им праг на търпимост към скуката може да се окаже трудност, за хората около тях. Ако се опитат да обръщат малко внимание на околните и изпитват благодарност към това, което вече имат може да им помогне да се заземят.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните обичат да угаждат на другите, което може да е както добро, така и да доведе до лоши навици, когато става въпрос за впечатляване на околните. Те често се перчат, падат си малко самохвалци и може да решат да изхарчат твърде много пари. На везните им е много трудно да казват „не“. Те често правят всичко възможно само и само да избегнат конфликта и в крайна сметка пренебрегват предварително поети ангажименти. Определянето на приоритети и ангажирането с тях помага за справяне с тези тенденции.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите са постоянно информирани за актуалните светски събития, посвещават твърде много време на интернет и новините, до степен, че това се отразява негативно на благосъстоянието им. Те имат активен ум и са склонни да прекарват дълги нощи, пренебрегвайки храненето. Ако се припознавате в това, препоръчително е да си зададете някои правила за времето, което прекарвате пред екрана.

Водни знаци

Водните знаци са коктейл от страст, въображение и емоции. Те са интуитивни и наблюдателни, но понякога умствените им филтри се нуждаят от добро изплакване. Те са известни със своите променливи настроения и често са склонни да бягат от реалността.

Рак (21 юни – 22 юли)

Чувствителните Раци може да не показват открито чувствата си. По-скоро те са склонни да ги потискат, от което се поражда вътрешно чувство на негодувание и пасивно-агресивно поведение. Това обикновено ги кара да си създадат токсични механизми за справяне със стреса. Заради повишената си чувствителност, те обичат уютните вечери. Но това може бързо да се превърне в телевизионен маратон, прекаляване със захарта или самоналожено изгнание. Всичко, от което се нуждаят, е задушевен разговор с любим човек, който да ги изведе от уютния им пашкул.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите се считат за най-обсебващите от зодиите и понякога изглеждат твърде контролиращи. Склонността им да пазят в тайна фиксациите си може да причини проблеми в отношенията им. Те са хванати в космическа главоблъсканица от главоломни очаквания и страх от провал... които могат да причинят стресиращо главоболие на всеки! Те поставят партньорите си на емоционална писта с препятствия и ги карат да прескачат през обръчи. Противоотровата? Здравословна доза разговор и мантра за медитация, за да държите натрапчивите мисли далеч.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите имат склонността да се отпускат в своите идеалистични и спокойни мечти. От една страна това може да доведе до прекомерно фантазиране, но може също така да ескалира до лошо управление на финансите и прекомерни разходи. Когато са прекалено увлечени от фантазиите си, Рибите са склонни да се отдават на алкохола и да отлагат. Слезте на земята, скъпи Риби. Може би навикът да си водите дневник ще ви помогне да се съсредоточите върху реалността.

Земни знаци

Земните знаци са обосновани, търпеливи и практични, но също така са известни със своята упоритост, критичност и материалистични наклонности. Те поставят разума над чувствата, което може да бъде както предимство, така и недостатък.

Телец (20 април – 20 май)

Докато за повечето хора е трудно да казват „не“, за Телеца това е лесно и може да го казва отново и отново. Те са толкова добри в това, че може просто да „кажат не“ дори на златните възможности, всичко това благодарение на своите подобни на крепост граници и фобия от промяна. Със страха си от промяна и твърди граници, те са склонни да лепят етикети върху взаимоотношенията си по-бързо от скенер в супермаркет. Това може да ограничи естествения растеж и еволюцията на значимите за тях взаимоотношения. И така, какво ще кажете да разклатите малко нещата? Започнете да казвате „да“ и допуснете малко спонтанност в живота си.

Дева (23 август – 22 септември)

Тези перфекционисти от зодиака понякога могат да паднат в заешката дупка на отлагането, защото се страхуват от самата мисъл за провал. Добавете щипка хронично безпокойство, поръсете го с негативно мнение за себе си и ще получите класическия коктейл Дева.

В стремежа си към съвършенство те могат да се превърнат в най-лошите си критици. И този навик може да се прехвърли върху другите около тях. Те са тези, които предлагат „полезни съвети“, когато никой не ги питал, което може да изглежда малко грубо. Девите се нуждаят от това да се отказват по-често перфекционизма и да развеят свободно косите си.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите често остават до късно, подхранвани от трите чаши кафе, които изпиват в опитите си да постигнат амбициозните си цели. Те са склонни да се увличат в културата на „бързането“, водени от безпокойство и прекомерна самокритичност. Те са свръхмислителите на зодиака, които често се улавят в капана на умственото колело подобно на тези на хамстерите, борейки се с това да артикулират емоциите си. Тяхното високо ниво на мислене е нож с две остриета - то се превръща в предимство само когато могат да адаптират комуникационните си умения към своите възвишени мисли и цели.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Везна 10.07.

Везна 10.07.

17.12.2023 | 11:39

Да угажда и на мъж и на любовници,гащите и все свалени и в къщи и в офиса....Накрая все зарязана. Всеки вика "Вземи я ти"

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?