Следвайте ни

Кога любовта изчезва? Ще разберете по зодията му

viber icon

Всяка зодия обикновено минава през няколко етапи преди да прекрати връзка. За Козирога това е постепенно охладняване, а за Скорпиона раздялата е бърза и рязка.

Овен

Обичат забавлението, но когато загубят интерес, напълно се затварят в себе си. Постоянно търсят нови преживявания и партньорите им трябва да поддържат мистерия във връзката. Когато това не се случва, те лесно биха си тръгнали. Малко преди края на връзката, може да започнат да обвиняват партньора си за всичко негативно в живота им.

Телец

Те не се отказват лесно от връзка. Упорити и твърдоглави, те трудно биха признали грешките си, но ще се постараят да запазят отношенията възможно най-дълго. Когато обаче решат да продължат напред, няма как да не го познаете по държанието му – Телецът рязко охладнява и повече не инвестира никакви усилия във връзката.

Близнаци

Те скриват чувствата си и не показват, че се колебаят, докато междувременно преминават през безброй вълни от колебания. Не обичат рутинното ежедневие, а предпочитат да има трудности, които да преодоляват заедно с половинката. Когато се разделят с партньора си, го правят със спокоен тон и след известно време има вероятност да се върнат.

Рак

Ако Рак е решил да се раздели с половинката си, знайте, че преди това е мислил дълго време. Раздялата за тях е много болезнена, при всяка раздяла техният  емоционален свят се разпада. Затова си тръгват единствено когато се чувстват сякаш наистина повече няма какво да направят, за да спасят връзката.

Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

Лъв

Те са горди и дори понякога малко егоисти. Могат да са във връзка, но да продължават да поддържат топли отношения с бившия си. Те обаче знаят как да накарат партньора си да се чувства добре, затова тези техни залитания остават незабелязани. Когато решат да напуснат връзката обаче, спират напълно това приятно отношение и бързо преминават напред след раздялата.

Дева

Лоялни са и трудно биха прекратили връзката, непрекъснато се опитват да се подобряват като партньор с цел да запазят интереса на другия. Стигат до раздяла само когато са обсъдили обширно с партньора си какво могат да направят, за да спасят връзката. Ако не откриват възможен сценарий за хепи енд, бързо се адаптират и продължават напред.

Везни

Полагат големи усилия, преди да напуснат връзката. Опитват се отново да очароват партньора си, флиртуват и се опитват да го съблазнят. Ако всичко това се провали, ще приключат отношенията с добър тон и ще се постараят да поддържат приятелството с бившия, независимо колко трудно преживяват раздялата.

Скорпион

Те са взискателни и не се страхуват да прекратят връзката, когато чувстват, че друг може да им предложи по-добро. Склонни са да отмъщават, ако връзката е приключила по инициативата на партньора им.

Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

Стрелец

Стрелците са много социални и постоянно търсят нова връзка, когато усетят, че сегашната им не върви. Не се ангажират емоционално така лесно и бързо биха се отегчили в дълги връзки. Търсят независимост и имат нужда от отворени хоризонти. Когато другият човек ги ограничи, лесно ще му намерят заместник.

Козирог

За тях семейството е много важно, затова трудно прекратяват връзка. Ще вложат много усилия да възстановят любовта и ако не успеят, го приемат като личен провал. Ако раздялата е по тяхна идея, вероятно преди това дълго време партньорът им ще усеща постепенното отдалечаване на Козирога. В такива ситуации той се опитва да се държи добре и да не разочарова партньора си до самия край, но от студеното му отношение си проличават намеренията му.

Водолей

Те са свободолюбиви и не обичат драми. Ако почувстват, че партньорът им е тръгнал в друга посока от тази, в която Водолеят се е насочил, ще прекратят връзката, без да влагат много емоции. Точно това обаче им позволява да останат приятели с бившия си.

Риби

Прекратяват връзката единствено ако и двете страни са съгласни, пише struma.bg. Дори и да се чувстват емоционално незадоволени, ще продължат да се стараят в името на предишните си чувства. Ако ги нараните, ще го преживеят много трудно, но въпреки това ще продължат да поддържат добрия тон.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?