1553

Кобрата умириса Бояна Шарлопова на кебапчета

Богоаите също плачат! От миризма на кебапчета понякога. Вижте историята.

Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Бояна, се оплака от турския ресторант на Кубрат Пулев. Тя води дълга битка със заведението му, намиращо се в „Саут парк“.

В този баровски район на София дамата има много скъп апартамент, в който живее с децата си. Топ имотът в 9-етажната сграда с басейн, фитнес и СПА център беше закупен от Шарлопов за първородната му дъщеря Ева. След внезапната му смърт през 2018 година обаче в баровското жилище заживя вдовицата му, заедно с три от четирите им деца.
 
Животът й там обаче се превърна в кошмар, пише "Уикенд". Заведението, което е разположено точно срещу жилищната сграда изпраща чрез въздуховода си миризмите от скарата директно в богаташкия апартамент на Шарлопова.

Жената не смее да се покаже на терасата, където има страхотна лятна градина, защото се вмирисва на кебапчета. Не смее и да отвори прозореца, защото всичко влиза в дома й.

„Кобрата ме вмириса. Пусках сигнали до институциите, но никаква реакция. Вече се отказах.

Съседите също не искат, защото виждат, че има някакъв чадър над този ресторант“, жалва се Бояна пред приятели. Кубрат Пулев придоби този ресторант от турския кръчмар Зеки Йохсюз през 2014 година. Официално не е собственик, но всички знаят, че зад заведението стои успелият спортист.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ами,

ами,

28.03.2023 | 13:21

Богатите също плачат...

Отговори
1 0
Мимет

Мимет

25.03.2023 | 22:54

Тая пък кога стана дама?

Отговори
2 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?