3906

Кобилкина: Такис ще има да ме чака! Сега се наслаждавам на младото гадже СНИМКА

Кобилкина: Такис да ме чака, но сега се наслаждавам на младото гадже 

 

Наслаждавам се сега на любовта. Такава романтична връзка ме устройва в момента, не желая сватба и битовизми.  19 години живях в брак с първия и втория си съпруг и вече не искам да се омъжвам“, категорична е Наталия.

 

 

Тя е в страхотни отношения и с двамата си бивши, те никога не я забравят на рождените й дни. С втория съпруг Такис Дреттакис дори излизат на вечери, събират се на празници и се грижат поравно за сина си, пише "Галерия".

Споделя, че и с двамата си бивши е в прекрасни отношения, но за да го постигнат „беше огромна работа и от двете страни“.

 

„Всеки един мъж, с когото съм имала сериозни отношения, ме е научил на нещо и съм благодарна на съдбата, че  сме се срещнали. Така беше и с Делчо, първия ми съпруг. Трудно ни беше в началото, но той ме научи да не мрънкам, а да се взема в ръце и да правя това, което най-много обичам - психологията. Много се обичахме, но химията изчезна. И след като изчистихме „боклуците“ от живота си, той тръгна в посока „здравословно хранене“, аз започнах с консултациите. Така всеки намери ново поприще и заживя щастливо“, разказва Наталия за живота си с първия й съпруг, с когото била в брак цели 11 години.

Тя изненада мнозина с раздялата си и с втория си съпруг Такис. Те така и не обявиха причината, но Кобилкина категорично отрича, че е намесен трети човек. С него сексоложката живя 9 години.

"Трябват, да загърбиш егото си и да изпитваш безусловна любов към другия. Не изключвам дори някога пак да се съберем, ако направим трансформацията, но засега ни е добре поотделно“, казва Наталия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
БЛАГОИЗТЕЗАР

БЛАГОИЗТЕЗАР

30.11.2023 | 20:07

КАКВО.МЛАДО. ГОДЖЕ.ТЯ.НОСИ МОЯТА."ПИЛОТКА" ОТ.КАЗАРМАТА

Отговори
12 1
Естет

Естет

30.11.2023 | 19:49

Аз съм на 35 г. и желая връзка със зряла дама над 40-45 г. Viko Wolbers - F.B.

Отговори
4 3
Бай Онзи

Бай Онзи

30.11.2023 | 18:34

Ша те лашкам като "стар козел млада върба лашкаше" па после да те питат " Дей зората"...25 Санта на 6 и половина , кобилке !

Отговори
7 2
ха ха ха

ха ха ха

30.11.2023 | 13:09

За всичко лъже шарлатанката,само си прави реклама.Няма младо гадже а двамата и бивши са щастливи,че се са се отървали от нея.

Отговори
25 0
И тази кобила

И тази кобила

30.11.2023 | 09:30

Каква е ,че я показвате през ден . Нито я знам нито искам да и знам живота да цвили там в конюшната и да пасе сено . Няма нужда от тормоз .

Отговори
23 1
Стига

Стига

29.11.2023 | 23:53

с тази сволоч!

Отговори
23 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?