46

Кобилкина се набута между шамарите заради Андрей Арнаудов ВИДЕО

Андрей Арнаудов направи искрено и лично изявление за депресията, а Наталия Кобилкина се изказа неподготвена. Продуцентът и ко-водещ на "Фермата" повдигна завесата за труден период, през който преминава, и потърси съвет от последователите си.

"Искам да ви се извиня, че последните дни не бяхме активни в социалните мрежи. Преживях голяма загуба на близък приятел, а и месец-два назад ми се събраха много умора и неприятни преживявания. Изненадан съм от самия себе си, чувствам се тъжен и нямам желание да правя нищо особено. Обикновено си помагам или с чашка с приятели, или в залата като тренирам, но знаете ли друг добър начин, който може да ви извади от мрачните мисли или дори от форма на депресия?", пита Андрей.

Най-отпред в коментарите се наред сексоложката Наталия Кобилкина, която предложи съвет по своята специалност. "Мъжете свалят стрес по два начина - с алкохол или със с*кс. Винаги съм на среща, ако се налага от бърз съвет като експерт", заяви тя, но беше посрещната с масово недоволство от фенове. Те я обвиниха, че само това й е в главата, и че говори по тема, която няма нищо общо със секса, особено пък на фона на мрачното изражение и тъжно излияние на Андрей.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

14.07.2022 | 14:24

Иска да бара смока таз кубила или да земе някуй лев паре от тоз Андрей. А можи да иска да са намести у новиа формат на фермата, кой знай.

Отговори
0 0
Тая е

Тая е

14.07.2022 | 01:07

ненормална. И какво прави в България? Не ни е нужна.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?