46

Ключови събития и глобални промени: Тамара Глоба с прогноза за 2023 г.

Следващата година ще бъде една от най-трудните в последно време за цялото човечество. Тази прогноза е направена от известния руски астролог Тамара Глоба прeд чуждестранни медии, цитирани от "Блиц".

Според нея 22 декември и 23 януари могат да станат критични дни, които ще определят събитията за години напред. Тамара Глоба вярва, че трудните събития от последно време постепенно ще останат в миналото и всичко ще се оправи.

Планетите предсказват, че те ще бъдат началото на глобално преструктуриране на целия световен ред, промяна в цивилизацията и промяна в умовете на хората.

"Събитията, които се отнасят до този труден период, впоследствие ще доведат до желание за обединяване на целия свят, колкото и странно да звучи сега. Всеки се е затворил в себе си и това ще продължи до 2024 г. И от 2026 г. ще започнем тези събития, които могат да доведат до отворен свят. Няма да има това, което наричаме визи. Чакаме постепенното унищожаване на границите, отварянето на държавите и изграждането на общ свят на приятелска основа “, каза Глоба в интервю.

Астроложката обърна специално внимание на най-важните събития от 2022 г., които вълнуват целия свят. Тя отбеляза, че конфликтът трябва да приключи, но това няма да се случи толкова скоро. В същото време 2023 г., според нея, ще бъде най-трудната година за цялото човечество, а декември все още е пред нас - един от най-критичните периоди в отиващата си година.

„Активните действия, когато има сериозни заплахи, са краят на 22-ра година - началото на 23-та. Всички чакаха ядрен удар, не видях прецедент за това, така че, разбира се, няма и да има ", обясни Тамара Глоба.

Астроложката подчерта, че всеки трябва да е готов за глобални промени по света абсолютно всичко ще се промени, цивилизацията ще се промени драстично, икономиката ще се промени, не само психологията ще се промени.

“Хората, които са имали много, сега отново ще останат без нищо, а хората, които нямат нищо, в даден момент ще грабнат в ръцете си нови неща – технологии, възможности, финансови потоци, базирани на електронни системи", заключи тя.

Преди това човечеството е излезло от най-опасния астрологичен тунел през последните две десетилетия - периодът между две затъмнения на 25 октомври и 8 ноември.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Марче,

Марче,

22.11.2022 | 19:21

смени тревата и ограничи консумацията на водка!

Отговори
1 1
Западняк

Западняк

22.11.2022 | 03:43

Руски астролог = руска сволоч = тъпотията на Марица е безкрайна!

Отговори
3 6

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?