46

Кличко се развежда след 26 години брак

Известният в миналото боксьор, а сега кметът на Киев Виталий Кличко обяви развод със съпругата си Наталия след 26 години брак. Това съобщи самият Кличко в интервю за украинското издание на Babel, цитирано от БГНЕС.

Според Кличко решението за развода е взаимно. „През годините имахме различни интереси и различни животи. Решихме да го направим официално. Това е желанието и на двете страни. Все още имаме добри отношения, уважаваме се, децата вече са възрастни и животът продължава”, твърди Кличко.

От отговора на въпроса дали сърцето му е свободно, Кличко избегна, отбелязвайки, че сърцето му вече е заето от Киев. Виталий Кличко и Наталия Егорова се ожениха през април 1996 г. Те имат три деца: синове Егор-Даниел (роден през 2000 г.) и Максим (роден през 2005 г.) и дъщеря Елизабет-Виктория (родена през 2002 г.). Големият син живее в САЩ, а по-малките деца живеят в германския Хамбург с майка си. Наталия отдавна живее в Германия, където Кличко прекара немалко години от спортната си кариера. Самият Кличко е в Украйна - от 2014 г. той е ръководител на Киев.

Съпругата на Кличко, бивша спортистка и фотомоделка, сега гради кариера на певица в Германия. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
А Майка Украйна кой ще я защитава Ония от Хамбург ли

А Майка Украйна кой ще я защитава Ония от Хамбург ли

16.08.2022 | 22:36

Типично за разгонен чифут Пък и белото помага за да се разхлопа цялото дюшеме А я все си мислим че къвъто е на Царицата същото е и на магарицата Ама Чифута де що артък пара има във Чатал Банк вкарва Сиганска му работа Демек чифутска Номадска

Отговори
2 0
всичко се връща

всичко се връща

16.08.2022 | 21:37

бият Путин, пък ядат бой!

Отговори
4 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

16.08.2022 | 18:24

СЕМЕЙСТВОТО е ВИСША форма НА ОТГОВОРНОСТ

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?