46
Следвайте ни

Кирил и Ивайло от "Фермата" са сразени! Ваня ги натири в миша дупка

viber icon

Ваня Павлова от "Фермата" 7 може и да не грабна голямата парична награда, но спечели обичта на зрителите. Блондинката проговори за цялостното си преживяване в шоуто, както и за участниците, които се държаха най-зле с нея - Кирил, Ивайло и Мартина.

"Като лични качества тези хора за мен са твърде материални, не познават добре вътрешния си свят и са ръководени от едно желание постоянно да изпъкват, да се доказват, да показват своята значимост, но не чрез дела, а чрез празни, кухи думи. Мартина използваше думи като „Да ги смачкаме!“ Та, мачкайки другите, с цялата тази злоба, те показваха само едно – че имат своите дълбоки травми, които за мен датират още от детството им, каза Ваня в интервю пред show.blitz.bg.

"За мен тези хора не са били обичани, не знаят какво е да обичаш от цялото си същество. Нещо се е случило в живота им преди, което им е показало, че са незначителни. И понеже дълбоко в себе си те го вярват, на подсъзнателно ниво, в реалния свят искаха да го докажат с думи. Чуваха се изрази: „Аз съм Бог“, „Аз съм най-великия“. И в момента, в който усетеха, че някой е по-слаб, се опитваха да го смачкат, за да се почувстват вътрешно удовлетворени от себе си. Така си мислеха, че ще получат любов, но срещнаха „народната любов“, добави тя.

"Донякъде ги съжалявах вътре, защото работя с такива хора в реалния си живот, а и самата аз съм била с травми в живота си, над които продължавам да работя. Понякога родителите правят неща, които не осъзнават, че осакатяват децата им. 

За да станеш лош човек, наистина трябва да си преживял много лоши неща. Буда казва, че ако човек обича себе си, никога не би наранил друго човешко същество. За мен тези хора не обичат себе си, даже напротив, мразят се, но егото им казва, че са най-велики. Това е един балон, въздух под налягане и те много добре знаят, че не е така. Но си плащат цената на „народната любов“, това е тяхното пробуждане", каза още Ваня.

Ето какво друго заяви тя за Ивайло:

Още първия месец от престоя си във „Фермата“, Ивайло използваше много често обидни думи от типа на „идиот“, „нещастник“, обръщаше се към самия себе си така или към някой друг. Речникът му беше пълен с такива грозни епитети. Аз няколко пъти му казах, че като го слушам, ме натоварва и трябва да си промени изразните средства, защото това, което му е в устата, всъщност му е в главата.

Представи си каква чернилка е натрупана в него, щом всяка втора дума му е ужасна?! 

Докато гледахме след излизането ми с баща ми заедно „Фермата“, той пиеше хапчета, беше му трудно да понесе видяното. Каза, че не може да повярва какъв човек съм. Моят баща си промени мнението за мен! А ме е подценявал цял живот и в един момент ми казва: „Ти си най-силният човек, който аз познавам“. Направо ми се плаче, като ти го казвам. Цял живот се боря за неговата любов, да му се докажа, изведнъж влизам във „Фермата“ и му се доказах.

Аз не влязох във „Фермата“ заради парите. И все пак, за да отговоря на въпроса ти – ако бях спечелила тази награда, най-вероятно щях да я инвестирам в образование. Да направя Академия, в която да давам постоянно нови и нови знания на хората за това да вярват повече в себе си, да са по-качествени личности.

Но аз ще продължавам да помагам на хората – дали с книга, дали с курсове, които ще водя. Ще следвам този път неотклонно и вярвам, че това е моята мисия, завърши Ваня.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Алексей Сустов

Алексей Сустов

22.12.2021 | 20:50

Глупаво е да каниш хора, които са в чужбина. Защо ги канят,те са си устроили живота си там и идват само защото ако не вземат наградата, ще си вземат хонорара , след три месеца ядене и пиене безплатно и дим да го няма,без да мисли че е българин.

Отговори
3 2
Ваня Победител

Ваня Победител

22.12.2021 | 00:37

Ах, Ваня! Ти буквално преотстъпи победата си на Живка, която показа, че всъщност не е нищо особено... Живка не заслужаваше да бъде избрана...Жалко...

Отговори
31 3
ПАЧО

ПАЧО

21.12.2021 | 18:39

МАФИЯ.ТАЯ Е НАЙ ДОСАДНАТА,ТИПИЧНО ЗА ЖЕНА

Отговори
6 51
без значение

без значение

21.12.2021 | 22:05

злобата човешка ,тя няма граници.

Отговори
18 1
Стоян

Стоян

21.12.2021 | 18:18

Донйо Донев бе направил филт(Тримата глупаци)!анимация! Сега видяхме оригинала от хора!? За съжаление анимационните герои излязоха по умни от тях!!!

Отговори
33 3
Ели

Ели

21.12.2021 | 13:32

Ваня е прекрасен,слънчев човек - от коментарите личи,че голяма част от хората я харесват.Мисля,че ако беше избрала последният дуел да бъде с Живка,щеше да е на финал,тя обаче не искаше това заради добрите отношения с Живка,а може би защото я предизвикаха .Разбира се радвам се и за Живка,защото бе достоен играч.Най-съм щастлива обаче,че хората са мъдри и показаха с гласуването си ,че злобата,арогантността и простащината нямат място в нормалните общества,жалко ,че Ивайло и Костадин не са го разбрали в чужбина!

Отговори
102 14
Да, Ваня има

Да, Ваня има

21.12.2021 | 13:06

много ценни качества, но по отношение на православната вяра малко й са объркани нещата! Имаме Бог Иисус Христос и Неговите заповеди и всички останали не ни засягат, ако сме православни християни! Още повече, че не може да прегръщаме дървета и да се "зареждаме". Но тя е млада и Бог има грижа и за нея! Нека е щастлива!

Отговори
44 14
Почитател

Почитател

21.12.2021 | 12:57

Точен анализ от умен човек.Да, Ваня.Ти си интелигентно , умно и силно момиче, щом можа да се справиш с насилниците.

Отговори
98 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?