1553

Ким Кардашиян неузнаваема на Met Gala 2024 ВИДЕО

Тази година Ким Кардашиян пропусна афтърпартитата на Met Gala, като според запознати една от причините бил тоалетът, с който била облечена, като тънката ѝ талия предизвика сериозно безпокойство сред почитателите ѝ.

Появата на Ким на червения килим на най-следеното модно събитие през годината шокира мнозина заради изключително стегнатия корсет, с който тя беше издокарана и с който дишането ѝ със сигурност бе затруднено. Визията ѝ безспорно провокира множество коментари на обезпокоени интернет потребители, като някои директно предположиха, че тя си е премахнала ребра. Други се чудиха къде са се дянали вътрешните ѝ органи.

Списание Vogue сподели видео на Ким, която се бори да диша, докато се подготвя за най-голямата вечер в модата.

Видеото започва с дълги, бавни издишвания на Ким, докато режисьорът я пита: "Как е дишането?" "Това е форма на изкуство. Но го разбрах", отговаря Ким.

Според нейни близки, липсата ѝ на афтърпартитата не била заради стегнатия корсет, който е трябвало да носи цяла вечер, а защото нямала желание и най-вече, защото рано сутринта трябвало да лети за Европа, за да присъства на фестивала OMR 2024 в Хамбург.

"Беше наистина хубаво, че няма да ходя на всички афтърпартита. Не ми харесва да излизам, така че това беше идеалното извинение, защото наистина исках да дойда тук", заяви Кардшиян пред аудиторията в Германия.

Доказвайки, че наистина може да направи всичко, Ким кацна в Хамбург в 15:00 часа във вторник, след като мина по червения килим около 19:00 часа нюйоркско време в понеделник вечер, пише fakti.bg.

Германия изпреварва с шест часа Ню Йорк, което ѝ даде едва 13 часа да се подготви за европейския ангажимент. Времето за полет от Ню Йорк до Хамбург е около девет часа.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?