Следвайте ни

Ким Кардашиян дарява 1 милион долара за Армения

viber icon

Риалити звездата Ким Кардашиян дарява 1 милион долара на фонд за подпомагане на Армения (Armenia Fund) на фона на продължаващия конфликт в страната, съобщи И!Нюз.

Звездата от риалити поредицата "Животът на Кардашиян" е оповестила дарението във видео, публикувано в Инстаграм.

"За мен е чест да бъда част от настоящите глобални усилия в подкрепа на Фонда за Армения. Разговарях за текущата ситуация с много хора с надеждата да допринесем за по-нататъшното осъзнаване на кризата, чието разрастване трябва да предотвратим", казва Ким Кардашиян, чийто покоен баща Робърт Кардашиян е от арменски произход.'

"Мислите и молитвите ми са насочени към всички тези смели мъже, жени и деца. Искам всички да помнят, че въпреки разстоянието, което ни разделя, за нас няма граници и заедно сме една глобална арменска нация", допълва риалити звездата.

"Дарявам 1 милион долара за подпомагане на усилията им и ви каня да се присъедините към мен. Независимо дали помагате за повишаване на осведомеността с публикации в социалните медии или дарявате дори само 1 долар, всяко действие е от полза", добавя Ким Кардашиян.

Фондът за Армения пряко помага на засегнатите по време на конфликта с хуманитарна помощ, осигурявайки храна, подслон и медицински грижи.

Сестрите на Ким, Кортни и Клои Кардашиян, също са се включили в инициативата, насочвайки общественото внимание към дейността на фонда.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?