46

Кихна 250 хиляди! Не е за вярване каква кола си купи малкият Стораро

Сам си го избрал, а по думите му сам си го и платил

Емрах се изфука с чисто ново БМВ за 20-ия си юбилей, който празнува на 30 ноември.

 Синът на Тони Стораро сподели немалко сторита на лъскавата придобивка в социалните мрежи. „Беемвето, което снимам в Инстаграм, сам си го подарих за рождения ден. Купих си го сам и сам си го избрах“, и добави: „Цената на колата е около 250 хил. лв.“.

На въпроса дали спазва ограниченията на пътя, изпълнителят отговори: „Винаги ще карам внимателно, това не е играчка, все пак са 700 коня кола и не се кара постоянно бързо, ако искам да съм жив на пътя, де“. Първият човек, който се е качил с него в колата, бил баща му.

„Когато си взех колата, баща ми беше с мен и той беше първият човек, когото повозих в новия автомобил“, каза още той пред „Телеграф“. Младият изпълнител празнува снощи на участие на баща си в дискотека в Студентски град. С него са били семейството му, приятели и колеги.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Гнусно

Гнусно

02.12.2022 | 09:15

недоносче.

Отговори
2 0
Таня

Таня

01.12.2022 | 14:31

От тях започва модата на 20 г да имаш мощна кола и да пориш пътищата..е,нали плейметките такива търсят ?? Ако баща му не беше Тони Стораро....,кой е Емрах ??

Отговори
9 0
Bqlata prast

Bqlata prast

01.12.2022 | 23:56

Тези цигани са ми комшии в Шумен, правят се на турци ,кой турчин ще ти пее гръцки песни!?? Колата е на изплащане разбира се изплащат баламите които го слушат по дискотеките .

Отговори
2 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?