46

Кичка отвърна на удара: Не е за вярване с коя певица смени Панайотов

След огромния скандал, който се разрази покрай съвместния им концерт, Кичка Бодурова с лекота смени Панайот Панайотов, а мястото му зае фолк певицата Ивана.

Бодурова препълни летния театър в Бургас, напук на обясненията на Пайотов за мижавия интерес.

Стотиците зрители не спряха да аплодират бургазлийката, която от години живее в Америка. Кичка Бодурова се раздаде за публиката - пя повече от два часа, изпълнявайки хитове като "Сурова нежност", "Писах му", "Едно бузуки пее". А за финал прозвуча песента "Помниш ли, море", с която певицата спечели наградата на публиката на "Бургас и морето" през 2008 г.

Часове преди концерта Бодурова и Ивана се засякоха в заведение в Поморие. Докато изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ е изпълнявала програмата си, изненадващо на сцената се качила Кичка Бодурова. Кичка решила да поздрави гостите със своя песен, а в нея се включила и самата Ивана, пишат от "Пик". Именно нейният оркестър акомпанирал на импровизирания дует върху хита от 80-те „Сурова нежност“, който е кавър на гръцка песен с български текст на бургазлийката Жива Кюлджиева, споминала се в края на миналата година.

Изпълнението на двете певици предизвика сензация сред присъстващите и повечето грабнаха телефоните си, за да запечатат паметния миг. Бузукарката Стояна Николова също се включи на солото. Любопитна подробност е, че Ивана е родена в същия град, от където е и актуалният враг на Кичка Панайотов – Айтос.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Писна ми

Писна ми

14.07.2022 | 07:51

от тази пи...ка. Развратна и комплексирана. Да си стои в САЩ.

Отговори
2 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?