3906

Кичка Бодурова взе тежко решение! Слага край на...

Естрадната прима Кичка Бодурова взе тежко решение!# Слага край на...

 

„Ще посрещна Великден на 5 май, пеейки пред българи в Лас Вегас. Тук наброяват около 10 000 сънародници.

След това започвам концерти и в България и ще се върна. Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н.“, споделя певицата, която подчертава, че с това турне ще сложи край на половинвековната си кариера. „Много песни изпях, много път прелетях. Но любовта към моята публика всяко лято е неустоима", сподели певицата.

„Много обичам Великден! С половинката ми Еми сме с приятели в село Коньово на агънце. Почивам малко, защото после ме чака много работа, която не ме плаши, а само може да ме радва." Това каза актьорът Антон Радичев малко преди да седне на отрупана великденска софра. Той обясни, че веднага след празниците ще се снима в нов игрален филм, в който ще влезе в ролята на бивш пандизчия. „В края на май ще свършат снимките. Режисьорът Ивайло Пенчев ми предложи ролята на пандизчия в „Рожден ден“.

С нетърпение очаквам да почна да снимам. А преди това ще съм в Дупница за премиерата на спектакъл по текстове на Чудомир“, сподели легендарният актьор.

Друг негов колега също ще изкара празниците на село. В Мирково заедно с любимата Камелия Любен Чаталов ще се възстановява след като няколко дни прекарал вирус. Настинка май беше, но не пих антибиотик. Въпреки температурата си копая градинката и така ми е добре“, сподели Чаталов, който вече е боядисал яйцата .

Любовният трубадур Веселин Маринов също ще изкара семейно празниците - с внуците, които ще заведе при майка си за която се грижат в дом. „Мама вече е на 90 години. Радвам се, че съзнанието й работи и тя е добре. Скоро внуците ми Веселина и Цветелина ще навършат 4 години Мама ги е виждала и много им се радва“, казва певецът. В свободно си време той много обича да играе с тях и да им разказва приказки. Слушат песните ми и имат отношение към някои от тях.“

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
След нея

След нея

04.05.2024 | 22:15

И лилито Иванова чакаме с тази хубава новина.

Отговори
1 0
Че то тука

Че то тука

04.05.2024 | 19:58

Никой не я помни вече . И е старомодна за повечето хора.

Отговори
3 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?