44

Кейт Мидълтън се бори с тежките последици от химиотерапията

Докато се бори с коварната диагноза рак принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се е сблъскала със сериозни странични ефекти, след като се подложи на химиотерапия. Според американското издание "Radar" лечението от рак е изтощило съпругата на принц Уилям, но тя прави всичко възможно да скрие влошеното си здравословно състояние, докато терапията продължава.

Д-р Стюарт Фишър обясни, че ракът и неговото лечение с химиотерапия оказват влияние върху тялото, като засягат косата, чревната лигавица, кожата и костния мозък. Именно такива последствия застигнали съпругата на принц Уилям, пише факти.бг.

„Ракът е физическо и емоционално бреме, за разлика от много други заболявания“, заключи специалистът.

„Интензивното лечение, насочено към изкореняване на рака, сега започва да взема ужасни жертви“, каза кралски източник.

Принцесата страда от гадене и косопад и се съобщава, че е отслабнала много. Принц Уилям подкрепя съпругата си, опитвайки се да посвети възможно най-много време на семейството си, докато загърбва колкото се може повече кралските си задължения.

Самата Кейт прекарва цялото си свободно време за възстановяване и почивка.

Катрин Мидълтън призна пред обществото, че се бори с рак. Принцесата на Уелс обаче не съобщи от какъв точно вид рак страда. Според някои източници съпругата на принц Уилям е болна от рак на дебелото черво.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?