4020

Кевин Спейси с нови обвинения за сексуално насилие: Няма да се извиня на никого, който си измисля

Актьорът Кевин Спейси отрича и се защитава срещу нови обвинения в непристойно поведение, които се отправят срещу него в британски телевизионен документален филм, съобщи ЮПИ.

В интервю за бившия водещ на новините на британския канал GB News Дан Уутън, излъчено в платформата "Екс", Спейси отрече които и от действията му в миналото да са подсъдими.

"Поемам пълна отговорност за поведението и действията си в миналото. Но не мога и няма да поема отговорност и да се извиня на някого, който си измисля или преувеличава истории за мен", каза Спейси в разговора.

Той признава, че е флиртувал и се е закачал с колеги актьори в миналото, но отрича да е насилвал когото и да било или да предлага кариерно развитие срещу сексуални услуги.

В документалния филм Spacey Unmasked на Чанъл 4, който предстои да бъде излъчен идната седмица във Великобритания, актьорите Руари Канън и Дани Де Лило обвиняват Спейси в непристойно поведение. Канън твърди, че през 2013 г. Спейси го е докосвал интимно на пресконференция за постановка в театър Олд Вик в Лондон, а Де Лило твърди, че Спейси е доближил слабините си към лицето му на постановка в същия театър. Спейси отрича и двете твърдения.

Актьорът припомни, че Чанъл 4 му дал едва седмица, за да отговори на обвинения в предишен документален филм въз основа на публикация в сайта BuzzFeed от 2017 г., която разби актьорската му кариера. В публикацията Антъни Рап обвини Спейси, че го докосвал интимно на парти, когато Рап бил едва 14-годишен.

През 2022 г. съд в Ню Йорк отхвърли делото на Рап в сексуално насилие срещу Спейси. Миналата година британски съд оневини Спейси по девет обвинения от четирима мъже за сексуални действия в периода 2001-2013 г. Лондонският театър, в който Спейси е творчески директор по това време, е провел през 2017 г. разследване за поведението на Спейси. В изявление на театъра се посочва, че не са открити факти във връзка с обвиненията за нарушения.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?