1553

Кевин Костнър заплодил млада актриса! Жена му държала любовник в двора

Ама какви са разгонени животни! Разводът на актьора Кевин Костнър с Кристин Баумгартнер приключи, но скандалните разкрития за връзките им продължават.

В свое разследване топ клюкарите от TMZ разкриха за много извънбрачни връзки, които той е въртял. В интерес на истината съпругата му Кристин била наясно, но двамата имали споразумение по въпроса. Издънката станала, когато Костнър забременил една от актрисите в сериала „Йелоустоун”, където той играе главната роля. 

Младата звезда решила да изтъргува деликатното си състояние, но не се навила да мълчи срещу дребна сума. Тогава Костнър привикал човек от техническия екип и му платил, за да твърди, че той е бащата на бебето, но и тази уговорка се разсъхнала.

Жена му Кристин му вдигнала скандал, че не спазва уговорката да изневерява дискретно и без последствия и подала молба за развод. Раздялата била съпътствана от скандали.

На свой ред адвокатите на актьора се разровили и открили, че и Кристин била доста палава. Тя имала множество връзки и един титулярен любовник Джош Конър, за когото осигурила една от къщите за гости в семейното имение. Така можела да отскача да го вижда, без да ѝ се налага да излиза.

След като бракът ѝ с Костнър бе разтрогнат, тя открито заживя с Конър. На въпросите за техните отношения Кристин заявяваше, че до развода двамата били просто приятели, а отношенията се задълбочили след раздялата ѝ с актьора. Тази теза не бе приета напълно в съда. 

Тя поиска месечна издръжка от 250 хиляди долара, но в крайна сметка ѝ бяха присъдени 63 хиляди. Сумата се видя недостатъчна на Кристин, която заяви, че трите общи деца с Костнър са свикнали на по-луксозен начин на живот. Двойката имаше и подписано споразумение да запазят мълчание за детайлите около раздялата. То беше нарушено, а вече се снима и сериал за развода.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Ssss

Ssss

24.02.2024 | 00:32

Мръсник! Да изостави бедната жена с три невръстни дечица и любовник на мизерните 63 бона месечно!! А екипа на Марица да го заплодят като крава на станок за постижения в опазване чистотата и хигиената на българския език и медийното пространство!

Отговори
12 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?