49

Катрин Тасева получи предложение за брак от любимия и 10 дядоколедовци

Бившата шампионка по художествена гимнастика Катрин Тасева определено ще запомни тази Коледа. Нейният подарък подрани, като бе поднесен не от един белобрад старец, а от нейния любим Станислав и 10 дядоколедовци. Изненадата, която със сигурност Тасева не е очаквала, се оказа нестандартно предложение за брак в ранния следобед вчера до коледната елха пред Общината. Станислав Сивков падна на коляно и поднесе бляскав пръстен пред своята любима, а група от над 10 негови приятели, облечени като Дядо Коледа, държаха зад тях надпис: „Ще се омъжиш ли за мен?“

Тасева, видимо просълзена от вълнение и истинско щастие, не се поколеба да каже „да“ и да и да засвидетелства своята обич пред целия град. Последваха викове „Горчиво!“ -  както на приятелите им, така и на случайни минувачи по главната улица.

Щастливият младоженец Станислав Сивков сподели, че е избрал датата 20 декември, защото има рожден ден на нея. За да участва в изненадата, групата на дядоколедовците чакала повече от половин час на площада, като старателно се скатавала от очите на влюбената двойка. Междувременно, за да влязат в роля, се снимали с деца и раздавали близалки, за да не развалят прикритието си.
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Пловдивчанин

Пловдивчанин

22.12.2022 | 16:14

Позитивна новина, макар и непознати - зареждат с усмивките си , благодаря Марица

Отговори
0 0
Честито!

Честито!

21.12.2022 | 03:35

Да са живи и здрави! Дълъг щастлив живот!

Отговори
8 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?