Следвайте ни

Катя от "Ритон" завладя ефира СНИМКА

viber icon

Катя отново завладя онлайн пространството. Но вместо пореден хит, в ефира се чуват възхитени коментари за бюста на звездата от „Ритон“.  

Певицата тиражира фото, на което е яхнала АТВ по бански костюм – за радост на цялото мъжко население, а зад нея се подава физиономията на щастливия й съпруг Здравко.  

Пищните форми на Михайлова по традиция са обсъждани открай време, но трябва да се каже, че дамата също така е и много сериозен шофьор. Кадърът вероятно е направен от Драгомир Драганов, който е неразделен с ритонците – както в София и Банкя, където те живеят от години, така и по морето и по планинините. Драго Чая е от малкото журналисти, които отдавна се ползват с доверието на семейство Здравкови.      

Катя винаги е готова да сподели как успява да поддържа страхотната си форма. Тя е прочута не само с липсата на крайна лакомия към храната, но и със страстта си към танците.

През активния сезон на концерти и участия, хубавата жена репетира от сутрин до вечер наравно с балетистите, без да жали краката си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Абе

Абе

23.08.2020 | 03:37

едва ли й е лесно с такъв бюст, със сигурност създава цял куп здравословни проблеми и физически неудобства. Ама какво да прави жената, така я е създала природата. Поне е талантлива, естествена и свестен човек.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?