49

Катя Близнакова напуска България - открила човешки зъби в пакет брашно

Омерзена съм от нравите в нашата страна! На една бензиностанция миналия месец ме нарекоха "дърта пачавра", каза за "България Днес" Катя Близнакова. Певицата е твърдо решена да напусне родината, единственото й колебание е само къде да се засели за постоянно - в Гърция или в Сицилия.

"Преди две години си бях намерила квартира в Гърция. И тъкмо щях да заминавам, хазаинът ми се обади, че е продал апартамента. А само седмица по-късно обявиха и пандемията. И си останах тук", разказа певицата.

Близнакова споделя, че никога няма да забрави грозната обида, която й нанесъл наглед благ и възпитан нашенец, при това - пред децата си.

"Миналия месец се прибирах от Гърция, имаше големи опашки на границата. Повече от два часа зад моята кола имаше един джип, с явно заможно семейство българи. Те си бяха купили храна и закусваха съвсем тихо и мирно. Когато пресякохме границата и влязохме в България, мъжът слезе от джипа и хвърли торбичка с остатъците в тревната площ на първата бензиностанция. А кошчето беше само на три метра разстояние. реших да му направя забележка, но от онзи възпитан наглед мъж нямаше и следа. "Я млъквай, дърта пачавра!", изкрещя ми той. А в джипа седяха децата му. Този човек много добре знае, че ако си позволи да направи това в Гърция, го чака солена глоба, а в България никой няма да го закачи", описва бруталната случка изпълнителката.

Близнакова уточнява, че единственото, което я задържа в България, са родителите й. "Докато са живи, имам ангажимент към тях. След това вече ще потърся къде да прекарам достойно зрелите си години. Заслужавам го", доверява за изданието житейските си планове Катя Близнакова.

За бившата госпожа Мартинова "всичко у нас е непоносимо". Вината по думите й е основно на БГ политиците, които над 30 години "само крадат, лъжат и грабят населението". "Ако имахме народ като народ, всички те щяха да получат един наказателен вот и да изчезнат от политическата сцена", убедена е Близнакова.

Певицата се жалва и от това, че не само управниците, но и мнозина от хората в България са "предатели и грубияни". "Опростачиха народа. Той измира. Не знам какво щях да правя и аз, ако трябваше да живея с такива мизерни доходи. Разбирам хората, които гледат само да оцелеят. Каква ти култура, каква ти духовност! Жалко за един толкова духовен народ като нашия! Нямам сили да гледам случващото се. И затова си тръгвам от моята родина. Но ще се връщам заради моите приятели и близки. Аз не съм човек, който гори мостове", изля болката си от ситуацията у нас Катя Близнакова.

Миналата година на певицата й се случи отвратително премеждие. Докато пресявала брашното за баницата, с която да нагости близки приятели, от пакета изпаднали... човешки зъби!

"Беше ужасно!", потръпва и досега Близнакова. "Вече купувам само италианско брашно", намерила е изход тя.

Наскоро и млада майка с деца я наругала пред столичен магазин на известна хранителна верига. "Носех храна на едни бездомни кучета пред магазина, а тази жена ми се разкрещя: "Стига ма, какво се занимаваш с тези псета!", ядосва се на грубиянката Катя Близнакова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
арабите и негрите ще й се

арабите и негрите ще й се

27.10.2023 | 14:27

зарадват от сърце!

Отговори
0 0
777

777

27.10.2023 | 12:13

Тази коя беше??? Ако не беше съпруга и дали някой щеше да я познава???

Отговори
3 2
Неанонимен

Неанонимен

27.10.2023 | 10:08

И аз мисля, че за другото е права, без храненето на бездомните кучета на публично място,

Отговори
7 1
0876322578

0876322578

27.10.2023 | 09:58

Като искаш да храниш псетата,ги взимаш у вас. Правилно те е наругала. За другото си права. Бай Ганьо никого няма да се промени . Прост,мърляв и селски тарикат!

Отговори
11 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?