Следвайте ни

Като Жени Калканджиева! Съседи на бунт срещу Анелия ВИДЕО

viber icon

На 1 юли рожденичка е фолкпевицата Анелия. Тази година чалга звездата навършва 38-годишна възраст, а нейната дъщеря Ивон и нейни близки приятелки я изненадаха по особен начин, а съседите на певицата стресирани по пижами изскочиха на улицата да видят какво се случва. 

Вечерта Анелия бе на светско събитие, където се раздадоха поредните лайфстайл награди. Нейната дъщеря бе събрала приятелките на майка си в луксозната им къща, за да я посрещнат в полунощ, когато се прибере. 

Целият квартал бе разтресен от мощна заря точно в  полунощ, което не се понрави на съседите на певицата, които се бяха отдали на сладки сънища. "Може ли такова нещо - гърмежи посред нощ. Помислих си, че някой е влязъл в къщата ми и стреля. Сънена не знаех какво да направя", гневи се една от недоволните съседки на пайнерката. 

Певицата често прави шумни партита в градината си, което вероятно ще й донесе редица проблеми с хората в съседство и като нищо поискат да я изгонят, каквато съдба наскоро сполетя Жени Калакнджиева, пише

Коментари (1)

Дани

Дани

01.07.2020 | 18:56

Боклуци комплексирани,трябва всички с тях ли да се съобразяват

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?