2374

Като истински футболист: Джаферович избухна преди старта на "Сървайвър"

Вече се разбра, че новият сезон на "Сървайвър" ще си има и нов водещ. Владо Карамазов е аут от шоуто за оцеляване и на неговото място ще заеме Ваня Джаферович. 

Той самият е тясно свързан с формата, тъй като го е печелил и знае всички тънкости и стратегии, които са нужни на победителя. Но има много хора, които недоволстват от новата му длъжност, тъй като Джаферович обиколи всички риалити формати и с това доста подрасни зрителите. 

 

Ето какво написа той, след като обявиха името му като водещ на шоуто: 

"Сървайвър е неизменна част от моя живот през последните 9 години. От момента, в който Жени каза, че ми е пуснала документите за кастинг, та до ден-днешен.

Винаги съм казвал, че Сървайвър влиза в кръвта ти и никога не те пуска, пък аз извървях и доста дълъг път.

От участник, победител, през водещ на дигиталните епизоди и член на екипа, та до този, за мен най-вълнуващ момент, в който вече съм водещ.

Държа да благодаря на БТВ, че ми гласува доверие, на семейството ми, че ме подкрепи и продължава да ме подкрепя, също и на феновете на предаването, без които този формат нямаше да съществува толкова години.

А аз? Мога да ви обещая, че като типичен футболист “ще давам всичко от себе си и ще играя епизод за епизод” в новата роля на водещ. И ще го правя с много, много любов и отдаденост. Честно!

Очаква ни доста по-различен сезон от всичките досега - истинско риалити в реално време, в което и самите зрители ще взимат фундаментални решения.

90 дни, 20 души и само един победител! И аз, де". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Backata

Backata

13.02.2023 | 23:28

Да го тура на жена ти в гърлото

Отговори
1 0
Наистина

Наистина

06.02.2023 | 10:08

Ужасни са тия Джаферович по едно време така ни отвращаваха и сестрите Бакалови

Отговори
1 0
Тоя

Тоя

05.02.2023 | 16:47

Трябва да го пуснат с един нож и кибрит в амазонската джунгла и зависим колко е оцеляващ. Тогава да каже аз участвах в Сървайвър . Това по телевизията е шоу за зрителите да ги забавлява .

Отговори
4 0
илия асенов

илия асенов

05.02.2023 | 15:57

тоя лигльо го толерират телевизиите толкоз ли няма един българин да сложат

Отговори
7 0
Юлия

Юлия

05.02.2023 | 15:07

Не на семейството

Отговори
4 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?