46

Като Глория! Камелия взе шокиращо решение за живота си, какво се случва

Подобно на колежката си Глория, блондинката ще се осмели издаде автобиография

Коледната магия със сигурност е завладяла поп фолк дивата Камелия, която направи серия от лични откровения в края на годината в ефира на Нова телевизия.

Изпълнителката, която продължава да приковава с лекота вниманието на феновете си с различни изкусителни фотосесии, съвсем скоро ще издаде и своята автобиографична книга.

Както може да предположите, тя ще съдържа много лични истории от живота на Огън момичето на поп фолка, някои от които със сигурност ще предизвикат бурни отзиви.

"Има моменти, когато съм на ръба. Но аз се чувствам добре, когато пътувам, когато работя", признава певицата.

"Мен никой не ме познава. Познават образа Камелия, различни неща, които съм споделяла през годините. Никой не ме познава с изключение на мъжа ми, които е свидетел на радостите, на болките ми, на моментите на отчаяние, през които съм минавала. В книгата ще бъда една откровена Камелия - от моето детство до сега. Не съм безгрешна, но не съм и чак толкова прекрасна. Жив човек съм, имам от всичко. Ако мога да бъда полезна, споделяйки моя път, ще бъда щастлива", споделя Камелия.

Както е известно изпълнителката се възстановява и релаксира с флотационна терапия, като за целта има у дома си специална флотационна капсула. "Изпадала съм в много различни състояния, в които дори ума ми изчезва. Става за секунди. Усещаш, че все едно не си ти, но си в същото време. В тази капсула релаксирам, не получавам паник атаки, успокоява ме, кара ме да бъда по-уверена.

На въпрос дали е очаквала хейта след корекцията на носа си, Камелия отвърна така: 

"Получих хейт, да, но това беше нормално, предвид силната и категорична стъпка, която направих. Знаех, че ще се случи така, но не ми пречи. Всеки има право да си каже мнението. Когато чета негативни коментари, това не ме докосва, важно е аз как се чувствам. Имах нужда да направя тази корекция на носа. И преди си обичах носа, но сега съм прекрасна за себе си. Пожелавам си да съм здрава - когато човек е здрав, може да разреши всякакви ситуации, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

26.12.2022 | 20:48

Този чалгар който ми е сложил палец на долу да го ду..........

Отговори
2 0
Хеви Метъл

Хеви Метъл

26.12.2022 | 20:47

Аз помисли ,че ще спре да живее по панаири и полянки. А от книгата ще стават чудесни фунийки или подпалки за камината . Заедно с нейните плакати и дискове. И накрая евала на Анти чалгар супдеф изказване.

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

26.12.2022 | 16:57

Тучъкмо ще има какво да използвам във WC след свършената работа .

Отговори
2 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?