49

Като дупе и гащи: Къде е мъжът на Габровска, докато тя снима порно?

Мъжът на бившата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска присъства всеки път, докато тя снима порно, призна еротичната актриса

 

Първата българска професионална порноактриса Диана Габровска снима два нови филма в Гърция, като единият от тях е нещо много по-различно от това, което е правила досега. "Мога да твърдя, че е черешката на тортата", заяви брюнетката пред "Телеграф".

"Не мога да издам много за филмите. И двата ги снимах в Гърция и успях да се видя с голяма част от колегите си. Мъжът ми както винаги присъстваше", разказа Габровска. 

"Коментирахме Еротик фестивала, който е от 9 до 12 юни в Атина. Това е еротичен фестивал, на който се събират порнокомпании и аз ще заема участие в него с Шугар бейбс. Нашият специален гост ще бъде една от най-известните порноактриси в света – Лиса Ан. Предполагам, че ще е много интересно, досега не съм била на подобно събитие.

Очаквам и много мои фенове да дойдат и да се запознаем, защото не спират да ме питат кога ще бъде фестивалът. Всеки е добре дошъл", добави самата тя.

"Сега се заех по-сериозно с развиването на профила ми в Only fans. Там феновете ми ще могат да си комуникират с мен, ще си пишем. Също така ще видят някакви по-лични видеоклипове, ако поискат, или бекстейдж от филмите ми. Неща, които не могат да видят никъде другаде. Сега пуснах игра в социалните мрежи, като искам да направя на трима от почитателите ми безплатен абонамент като подарък", сподели Диана./show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Извратени.

Извратени.

12.05.2023 | 08:19

Това трябва да е подсъдно. Няма грам морал. Идиоти.

Отговори
2 1
Тая кинозвезда е ясна,

Тая кинозвезда е ясна,

11.05.2023 | 17:16

за разлика от проститутките, го прави публично, но пък получава повече от ония до гарата. Мъжът и е интересният. Може ли да се дореди изобщо или му остава само да гледа? Трябваше да му сложите снимката.

Отговори
6 0
И сега

И сега

11.05.2023 | 17:05

Това е новина закон за любителите на такива просташки филми.

Отговори
3 1
мякащи пед.али

мякащи пед.али

11.05.2023 | 14:28

точно за к.ур.вата питахме само тя ни липсваше....бахти долния бо.к.лук то всъщност бо.к.лук семейство...

Отговори
10 1

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”