1939

Катето Евро легна под ножа, няма да я познаете

Актрисата Катерина Евро явно най-накрая е започнала да остарява, въпреки младежкия си дух и начин на живот. Майката на Сашо Кадиев се е подложила на специална процедура, за да придаде по-младежки вид на лицето си.

Става въпрос за блефаропластика. Катето Евро си e направила подмладяващата интервенция навръх Коледа. Процедурата представлява премахване на излишната кожа на горния клепач. По този начин окото се отваря и лицето придобива по-млад вид.

Актрисата публикува снимка след операцията и не пропусна да изкаже благодарности си на доктора, който я е направил, пише "Телеграф". От фотоса си личи, че са минали поне два дни от нея, защото са останали само леки зачервявания, а Катето видимо е много доволна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Одъртява,но няма как да си ремонтира кухия мозък

Одъртява,но няма как да си ремонтира кухия мозък

02.01.2023 | 11:34

Перде си беше,така си и остана.Смешна става на тази възраст.

Отговори
6 0
Рангел Лелин – Баш Майстора

Рангел Лелин – Баш Майстора

02.01.2023 | 09:06

Поразкрасила си е суратя но, амортизираната и канализация си е същата. Та от мен да знайте де. Тея пластични операции са досущ, както правя санирането на пловдивските жилища. Фасадата я освежавам и променям до неузнаваемост но, пустата му и канализация си е все същата. Е, хайде слънчев и усмихнат ден от мен!

Отговори
6 0
Добро утро

Добро утро

02.01.2023 | 08:48

Чак сега ли разбрахте ,че тази се е ремонтирала .

Отговори
6 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?