46

Категорична позиция: Диляна Попова показа, че не е само тяло и красиво лице

Нежната красавица Диляна Попова винаги е блестяла освен с външния си вид, и с интелигентността и гражданската си позиция

Актрисата е активна на вота, за да спре корупцията, пише България Днес. Бившата на Блатечки е основен агитатор сред своите приятели да упражнят правото си на глас.

„Гласувам за по-добро бъдеще и най-вече корупцията да спре“, категорична е манекенката. Диляна често може да бъде забелязана и на протести. Според нея известните хора трябва публично да изразяват мнението си и да говорят най-вече пред младите хора колко е важно правото им на глас.

Блатечки също използва своя профил в социалните мрежи, за да призове младите хора да гласуват. Същото направи и новият екранен партньор на Диляна – Филип Буков. Съвсем скоро двамата ще се появят в нов филм. Писателката и любим текстописец на поколения българия Маргарита Петкова също не пропусна да пусне бюлетина.   

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Браво на красивата Дама

Браво на красивата Дама

03.10.2022 | 16:43

Хайде събуждайте се останалите!

Отговори
1 0
Ташо Мераков

Ташо Мераков

03.10.2022 | 18:12

Аз, съм буден. Моята позиция също е категорична. Красивата дама не е родена за да бъде само с един мъж, в тоя ши бан живот.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?