46

Кътат си парите: Мъжете от тези зодии са най-стиснати

Астролозите посочиха три зодии сред мъжете, които са изключително стиснати и не са склонни да похарчат дори малка сума пари, за да направят подарък на любимата си.

Везни
 
Мъжете, родени под това зодиакално съзвездие, вярват, че всички пари в семейството са общи. Съответно те обичат да разполагат и с парите на жената до себе си. 

 Най-добрият вариант за тях е парите на двамата съпрузи да се съхраняват на едно място у дома. Но не всяка жена би се съгласила с това, тъй като в съвременния свят е прието, че мъжът е този, който поема отговорността да подсигури финансово семейството си.

Освен това мъжете Везни са стиснати и по отношение на подаръците, които правят. Не очаквайте от тях да ви затрупат с подаръци и приятни изненади.

Риби

Мъжете Риби могат да ви обещаят всичко, което сърцето ви желае – ваканция на Малдивите, нов смартфон, кола и диаманти.

Сред мъжете, родени под знака на зодия Риби, има много скъперници. Те ще похарчат всичките си пари за себе си и никога за половинката си. 

Водолей

Според експертите Водолеите са раздвоени мъже. Ако ви поканят на кафе, това не означава, че те ще платят сметката. Най-вероятно ще трябва да я разделите. Същото важи и за съвместния живот. Водолеите с радост ще споделят с вас плащането на комунални услуги, продукти и други неща. Бъдете готови за факта, че във връзката с мъж Водолей няма да почувствате силното мъжко рамо до себе си, пише Actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?