Следвайте ни

Катастрофа в "Капките"! Виж какво причини Рачков на Хилда СНИМКА

viber icon

Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека са обличали какви ли не странни „тоалети” като водещи на „Като две капки вода”. Актьорите са изскачали и в рокли, и в трика. Едва ли обаче някой е очаквал да види боксерките на Рачков. При това не става въпрос за реквизит от гардероба на предаването, а за лично неговото бельо.

Това се случи миналия понеделник. Шоуменът не успя да се преоблече и излезе на сцената с риза, сако и ластични боксерки. Но пък бяха в тон с останалата част от облеклото му. „Е, ми, не успях да се преоблека! Нямах време!”, оправда се Димитър Рачков, щом излезе на сцената в необичайния ансамбъл и по чорапи, пише "Уикенд".

 

 

Той срещна втрещения поглед на Хилда Казасян, която като че ли се чудеше дали действително е по боксерки или това е поредната му шега. Като жури в шоуто, джаз певицата имаше възможност да види бельото на Рачков отблизо. Усмивката на Хилда застина, а после се разсмя.

„Снимай ме американски – от кръста нагоре”, даде идея водещият на оператора. През това време колегата му Зуека явно все още се преобличаше. А и не беше негов ред да обяви изявата на Джей Джей като фронтмена на група „Тангра” Чочо Владовски.

Секунди преди Рачков да изскочи по боксерки, традиционно бе излъчено интервю с участника, което се водеше от Зуека. Всъщност и колегата му не обяви изявата, а само я анонсира, защото беше време за реклами. След краткото прекъсване, Димитър Рачков вече имаше панталони към ризата и сакото и със Зуека заедно представиха изявата на Джей Джей като фронтмена на група „Тангра”, големият Чочо Владовски.
   
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Малиий

31.03.2020 | 16:38

Много тъпо бе писар че, ама то голяма новина бе. Напротив това е част от шоуто.

Отговори
5 0

Некой си там

01.05.2020 | 01:59

Пред ЧЕ се пише запетая бе,умник

Отговори
0 0

Теди

31.03.2020 | 07:46

Страхотни сте

Отговори
10 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?