Следвайте ни

Катастрофа на Оскарите, вижте колко са гледали нашата Мария

viber icon

Катастрофални резултати отчита Американската филмова академия за броя зрители на гала церемонията й в неделя през нощта. 10,4 милиона души са включили телевизорите си, за да проследят кино приключението, на което ни поведе Стивън Содърбърг в обявяването на отличниците на седмото изкуство за последната година.

Това е срив с 58 на сто в сравнение с резултатите на галата от миналата година, сочат данни на Deadline и Variety. Не само това, тазгодишната церемония е с рекордно нисък рейтинг в цялата история на Академията.

Причините за по-малкия интерес към церемонията са повече от една. Настоящият резултат продължава тенденцията за намаляващ интерес към галата, който се наблюдава през последните години. От друга страна, през изминалата година кинопоказът бе сведен до минимум. Това наложи промяна в регламента на Оскарите, но доведе и до наличието на по-малко номинирани филми, към които зрителите са силно привързани.

Една от звездите на вечерта беше Мария Бакалова, която изглеждаше ослепително. Бургазлийката не взе Оскар, но пък всички й предрекоха бляскаво бъвдеще.

 

 

Коментари (3)

Papagal

Papagal

29.04.2021 | 02:08

ТАЯ Е ТОЛКОВА ГРОЗНА, ОКОЛО НЕЯ ВИТАЕ ТЪМНИНА...

Отговори
5 2
Усрания Ускар

Усрания Ускар

28.04.2021 | 23:37

Та кой са интересува от разгонени еврейски шафрантий и чифути късопишковци как ги гъделичкат по Венерения хълм.

Отговори
6 2
Хари

Хари

30.04.2021 | 22:47

А ти арменска шаврантия ли си,та ревнуваш?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?