Следвайте ни

Катаджията Иван спря Мария и се влюби

viber icon

Повреда във фара доведе двойка до олтара. Така може да се опише запознанството на пловдивчаните Иван и Мария Димитрови, които си казаха "да", а сватбата им се състоя в хотел "Марица". 180 гости присъстваха на тържеството. 

"Заварката" между Иван и Мария е като за сценарий за филм. Младоженецът работи като младши инспектор в Пътна полиция-Пловдив. Една вечер преди три години с колегата му спирали автомобили за проверка до хотел SPS.  Иван забелязал черен фолксваген с неработещ ляв фар и веднага му вдигнал палката.

Както обикновено, се навел към страничното стъкло, за да се представи на водача. Отвътре обаче младо и симпатично момиче му се усмихнало без притеснение. Мария  била хостеса в бирария и се връщала от работа. "Боже, каква усмивка", казал полицаят за бъдещата си съпруга, по която хлътнал от пръв поглед. Започнал да я разпитва накъде се е запътила по това време, къде работи, само и само да я погледа още малко. А тя, усмихвайки се, отговаряла веднага и с охота. Полицаят <210> дал препоръка да си оправи изгорелия ляв фар. Той изпитал неудобство, че я задържа толкова много, и я пуснал да тръгва, като й пожелал лека вечер.

Когато се върнал в патрулната кола, колегата му споделил, че момичето е негова съседка. Така Иван и Мария направили контакт и започнали да излизат заедно. Предложението за брак младоженецът направил навръх Бъдни вечер преди две години пред блока на Мария.  

Семейство Димитрови увековечиха любовта си с фотосесия на остров Тасос, която бе направена от Димитър Дардов.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?