2374

Късметлийка: Зоран харчи наградата от "Сървайвър", за да гледа Силвия Петкова на...

Режисьорът Зоран Петровски, който стана големият победител в „Сървайвър“ и спечели голямата награда от 150 хил. лв, разкри за какво ще похарчи спечелената сума.

Изпитанията и тежките физически натоварвания по време на игрите в джунглата донасят на македонеца не само огромната парична сума, но връщат в живота му нещо много пo-ценно - неговото семейство. Той самият признава, че преди да отпътува за екзотичната островна държава, връзката му с красивата актриса Силвия Петрова е пред разпад.

Трудният период вече е зад гърба на артистичната двойка, която отново гради планове за общото си бъдеще. Естествено, мислят и как разумно да инвестират спечелената от Зоран голяма награда от 150 хиляди лева. Една от мечтите им е да си купят къща на брега на язовир „Искър“. Зоран си представя как сутрин гледа жена си и сина им да карат каяк във водата, докато той пали скарата и мята въдицата, за да улови прясна риба за обяд, пише „Минаха години“. През останалото време седи на брега, ниже гривнички от мъниста и се занимава с дърводелство.

Режисьорът обмисля и вариант парите от наградата да бъдат вложени в оборудване и техника за работата му. Наскоро Зоран се пошегyва, че вече е на 40 години и може да си позволи да се пенсионира. Думите му вероятно ще останат в сферата на закачката, тъй като в момента той работи върху мащабен проект за исторически сериал.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Биби

Биби

28.06.2022 | 00:55

Оо Зоране, моля те недей само исторически! Ти като направиш филм, ела ми се обади! Не съм очаквала, че точно тя Силвия П. ще вземе тоя самонадейко. Тъкмо си виках коя е тази българка, която е вземала тоя македонец, а то това си била ти. ЖАЛКО!

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?