1939
Следвайте ни

Късметлиите на СЕДМИЦАТА: 3 зодии ще изживеят чудеса

viber icon

Последната седмица от октомври носи невероятен късмет за някои зодии. Те ще се радват на успех на всички нива. Вижте кои са те и дали сте от щастливците:

Овен
Скъпи Овни, бъдете последователни и търпеливи във всичко, което правите. Планетите изискват от вас решителни действия, за да ви подкрепят. Понякога ви се струва, че не се движите в правилната посока, но това е само на пръв поглед, пише lovestylemag.com. Важното е да продължите напред. И усилията ви ще бъдат възнаградени през ноември.

 Рак
Почивайте си. Време е за отдих, поне така съветват планетите. Важно е да погледнете вътре в себе си и да останете за малко сами. Това ще ви даде възможност да разберете онова, което досега ви е убягвало. Ще ви помогне да разберете кое е онова, което е най-важно за вас в живота. Отпуснете се за малко, за да победите след това.

Риби
Скъпи Риби, защо да не се повеселите? И да се почувствате прекрасно? Слънцето и Нептун ви предизвикват за шопинг. Може и онлайн. Хапнете си любимата храна и си позволете почивка. Планетите пък ви обещават да поддържат пламъка на любовта.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?