Следвайте ни

Късметлии ли сте? Вижте имате ли знака на успелите на ръката си СНИМКА

viber icon

На човешката длан има голям брой линии и знаци, но мнозина не придават значение на символите, допускайки голяма грешка, тъй като те могат да разкрият много неща за характера на притежателя си, пише fakti.bg.

Дланта може да покаже и дали един човек ще има успех и късмет във финансовата сфера. Ето какво представлява триъгълника на парите.

Той се отнася към един от малкото знаци, които се тълкуват положително от хиромантите, и обещава на притежателя си успех и късмет.

Голямо значение при гадаенето има колко силно изразен е символът. Ако линиите, образуващи триъгълника, са дълбоки и ясни, тогава знакът има голяма сила.

Индийските хироманти смятат триъгълните линии на дланта като знак за богатство и пари. Ако човек има на дланта си правилна неразделна фигура под формата на триъгълник, ще се радва на успехи в материален план.

Триъгълникът от вътрешната страна на линията на живота се нарича знак за лесни пари. Погрешно е обаче да се свързва само с печалба от лотарията.

Правилната интерпретация се състои в лесна форма на получаване на пари, които ще дойдат без тежък труд и усилия: богато наследство, обезпечен съпруг, неочакван материален дар. Колкото по-голям и по-ясен е знакът, толкова по-впечатляваща ще е сумата.

Кога да очаквате късметът да ви се усмихне

Разположението на фигурата спрямо линията на живота показва възрастта, на която се очакват лесните пари.

Ако знакът е в началото на жизнения път - те ще дойдат на млади години, най-вероятно под формата на наследство. Ако фигурата е в средата - голямата печалба ще дойде в зряла възраст. Триъгълник в края на линията на живота означава прилична пенсия.

Привличане на материално благополучие

Триъгълник, образуван от затворени линии, които нямат прекъсване, говори за способност за запазване на ресурсите.

Силната линия на главата, към която лежат ъглите на фигурата, казва, че разумът е изчистен от влиянието на отрицателните фактори, а самият човек в резултат на труда си ще натрупа много пари.

Триъгълникът по линията на съдбата говори за положителен повратен момент в кариерата, в резултат на който човек ще получи нови възможности и изгодно предложение. Триъгълник на линията на съдбата пък показва възрастта, на която ще настъпят знаковите промени в живота.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?