1553

Късметът се усмихва на две зодии, друга открива любовта

Приятен ден ви желаем с хороскопа на "Марица". Дано ви донесе късмет!

 

ОВЕН

Началото на деня може да бъде неочаквано забързано. Не всичко ще се получава веднага, но вие сте упорити и ще се справите. Приятели и познати са готови да ви предложат помощ и подкрепа, не я отказвайте. Каквото и да се случи, не трябва да губите оптимизъм и самочувствие.

ТЕЛЕЦ

Сутринта няма мине без неприятни моменти и са възможни малки разногласия и недоразумения. Очаквани пари няма да дойдат и ще ви създадат допълнителни проблеми. Следобедът ще бъде по-благоприятен и ползотворен. Използвайте момента да приключите с някои важни задачи.  

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден, подходящ както за сериозен бизнес, така и за почивка. Освен това е добър и да промените нещо в отношенията около вас. Възстановете справедливостта, и правете това, което е добро за всички. Вие сте способни на много. Хората около вас го усещат и охотно ви следват. Възможни са приятни запознанства.

РАК

Благоприятен ден за общуване с различни хора. Няма да е трудно да се разбирате с тях. Темите на разговор ще се окажат много полезни за вас. Ще имате шанс да възстановите както дългосрочни бизнес връзки, така и романтични отношения, приключили поради злополучно стечение на обстоятелствата. 

ЛЪВ

Не се притеснявайте за малките спънки в началото на деня. Подкрепата на близките ще бъде много полезна. С тях може да споделите всичко. С напредването на деня ще се чувствате все по-уверени и по-спокойни. Следобедът е време на нови впечатления и емоции. 

ДЕВА

Добър ден за важни разговори. Вие сте отворени и ясно, казвате каквото мислите, без да се опитвате да бъдете особено деликатни. Мнозина ще са ви благодарни, че днес не сте тактични,но за сметка на това, сте честни. Ще имате много работа. Важно е да дадете приоритет на спешните задачи.  

ВЕЗНИ

Добър ден за размисъл за някои важни неща. Няма да ви се иска да споделяте чувствата си и да говорите за тревогите си. За сметка на това, може да обсъждате общи планове. Това е благоприятен ден за творчески занимания и всеки бизнес, който ви позволява да дадете воля на въображението си. 

СКОРПИОН

Днес е ден за повече почивка. Не винаги си струва веднага да се захванете за работа. Често има ситуации, в които първо трябва да обмислите всичко по-внимателно, да съставите план и едва след това да действате. Около вас има хора, с които можете да се консултирате, направете го.

СТРЕЛЕЦ

Вие сте енергични и готови за подвизи, но днес това няма да е необходимо. Но определено няма да скучаете. Ще бъдете свидетели на неочаквани събития и интересни съвпадения. Възможни са срещи, които ще ви направят силно впечатление и ще ви подскажат как да продължите. 

КОЗИРОГ

Началото на деня може да бъде забързано. Оказва се, че не е толкова лесно да се оставят настрана дребните проблеми. Помислете какво ще правите и се върнете към въпроси, които са останали неразрешени. Денят ви обещава неочаквани открития и страхотни идеи, които скоро ще реализирате.

ВОДОЛЕЙ

Ще успеете да направите добро впечатление и за това дори няма да е нужно да полагате особени усилия. Мнозина са готови да изслушат вашето мнение, да следват съветите ви и да помогнат в осъществяването на идеи. Този ден е подходящ за решаване на финансови въпроси.

РИБИ

Не бързайте да харчите парите си. Това не е най-добрият ден за спонтанни покупки. Планираните няма да ви разочароват и трябва да се ограничите до тях. Останалата част от деня е благоприятна. Приятели могат да споделят добри новини и да ви дадат чудесни съвети. Вероятни са романтични изненади. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?