46

Късметът преследва Девите, друга зодия да внимава с парите

Започнете седмицата с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Денят няма е лош, макар и напрегнат. Опитайте се да не се тревожите за дреболии и да не приемате малките недоразумения присърце. Сутринта не всичко ще върви по план, но като цяло ситуацията ще се развива към по-добро. Приятели ще ви дадат съвети, в които си струва да се вслушате. 

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден за общуване. Някои от вас ще получат предложения, които ще им помогнат да постигнат отдавна поставени цели. Бързо ще се справяте със задълженията си и лесно ще решавате ежедневните проблеми. Денят е подходящ за пазаруване на по-големи неща.  

БЛИЗНАЦИ

Денят определено не е подходящ да правите опити бързо да разрешаване всички сериозни проблеми наведнъж. Ако не можете да си позволите дори кратка пауза, помислете за някой, който би могъл да ви помогне, като поемете част от задачите ви. Парични постъпления, определено, ще подобрят настроението ви. 

РАК

Добър ден за обмисляне на някои важни въпроси, особено в дългосрочен план. Не са изключени неочаквани събития, от които ще извлечете голяма полза. Денят е подходящ за пътуване. Смяната на обстановката е вдъхновяваща, а новите места ще ви дадат много положителни емоции. 

ЛЪВ

Вдъхновяващ ден. Той носи добри новини, интересни идеи и примамливи предложения. Много от вас ще имат шанс да правят точно това, от което се интересуват. Наблизо ще има хора, които са готови да отговорят на всичките ви въпроси и да ви помогнат да направите първите стъпки. 

ДЕВА

Днес ще имате късмет в много отношения. Интуицията ще ви подскаже с какво да се заемете и какво е по-добре да отложите за по-късно. Ще успеете да свършите отлична работа и това ще ви донесе голямо удовлетворение. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. 

ВЕЗНИ

Слушайте интуицията си днес. Следвайки я, може да разрешите някои дългогодишни проблеми или да промените към по-добри отношенията си с хора, които са ви скъпи. Денят е подходящ за общуване, както и обсъждане на важни въпроси. Разбирате околните и действията им няма да ви изненадват. 

СКОРПИОН

Добър ден за започване на нещо ново. Креативността ще ви помогне за добрите идеи. Ще измисляте начини как да се справите по-бързо и лесно. Днес ще сте по-емоционални от обикновено. Ще приемате малките инциденти присърце и ще реагирате остро дори на невинни забележки. 

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте. Денят е достатъчно благоприятен, но вашите прибързани решения и необмислени действия могат да създадат трудности за вас и хората около вас. Струва си да се вслушате в съветите на тези, които ви познават добре. Ще имате повече притеснения, отколкото сте очаквали.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден, идеален за правене на полезни неща. Трябва да решавате не само свои, но и чужди проблеми, но няма да се оплаквате. Ще се опитате да не отказвате на никого помощ и подкрепа. Стари познати ще напомнят за себе си. Вероятни са необичайни познанства, които могат да преминат в романтична връзка.

ВОДОЛЕЙ

Звездите ще ви подкрепят, за да се справите с нещо трудно и важно без много колебание. Първите успехи в ново начинание ще постигнете бързо. Ще бъде лесно да намерите помощници, ако са ви необходими. Много хора харесват идеите ви. Денят е добър за приемане на гости.

РИБИ

Добър ден за важни неща. Може да разрешите някои сериозни проблеми, да подкрепите хора в трудни ситуации или да възстановите развалени отношения. Благодарение на вашите усилия, нещата ще се променят към по-добро. Запознанствата ще са лесни. Внимавайте с парите.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
10.07

10.07

06.03.2023 | 06:37

Везните общуват със свалени гащи. Ку..а,без претенции.

Отговори
3 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?