1553

Късметът е със Стрелците, дреболии провалят куп зодии

Да имате късмет цялата събота с нашия хороскоп!

ОВЕН
Вслушайте се в интуицията си. Днес тя ще ви подскаже какво да правите, с какво да се заемете първо и какво да отложите. Не всички от вас ще могат да избегнат дребни недоразумения, но сериозни проблеми няма да имате. Лесно ще се сприятелявате с тези, които харесвате.

ТЕЛЕЦ
Не трябва да се заемате със сериозни дела сутринта. Най-вероятно ще ви е необходимо известно време за да се опомните, да съберете мислите си и да решите с какво да се заемете първо. Но може да обсъдите плановете си. Със сигурност ще получите добри съвети, а и помощници ще се намерят.

БЛИЗНАЦИ
Натрупали са се много дребни неща и ще ви бъде трудно да се справите с всичко веднага. Помислете дали не може да отложите нещо за по-късно, за да преминете към по-вълнуващи дейности - да се срещнете с приятели или просто да отидете на разходка. Денят е подходящ за пазаруване. 

РАК
Денят е най-подходящ да правете това, което ви вдъхновява. Нещата, които са ви интересни, може да изглеждат скучни и безсмислени за другите, но това няма да ви попречи да им се насладите. Вечерта е подходяща за кратко романтично пътуване или разходка с любимия човек.

ЛЪВ
Чудесен ден да възстановите стари връзки, да напомните за себе си на хора, които не сте виждали отдавна. Ще се разбирате с онези, с които сте имали много спорове, дори може да сложите край на дълга вражда. Ще бъдете особено очарователни и малко хора ще могат да останат безразлични към това. 

ДЕВА
Ден на приятни срещи и интересни разговори. Не обсъждайте дребни неща. Ще ви бъде много по-полезно да говорите за някои важни проблеми. Има шанс да получите ценна информация или да научите нещо, което все още не е известно на другите. Ако ще пътувате се пригответе за вълнуващи моменти.

ВЕЗНИ
Не бързайте днес. Дори простите ежедневни задачи ще бъдат по-приятни, ако не се опитвате да ги завършите възможно най-бързо. Близките няма да останат настрана от проблемите ви. Решаването им заедно ще бъде неочаквано забавно. Гости ще направят вечерта ви страхотна.

СКОРПИОН
Денят трудно може да се нарече подходящ за важни дела и решения. Няма да сте достатъчно концентрирани, за да мислите за нещо сериозно дълго време, затова се заемете с по-прости неща. Ще се справите с тях бързо и ще ви остане достатъчно време за почивка и общуване. 

СТРЕЛЕЦ
Ще имате късмет. Днес звездите ще бъдат на ваша страна и няма да се налага да полагате усилия дори за постигане на успех в някои по-трудни въпроси. Бързо ще разберете къде другите са се обърквали и ще действате решително. Малко вероятно е някой да успее да ви подведе. Интуицията ще ви помогне да не попаднете в капан. 

КОЗИРОГ
Добър ден за срещи с хора, на които бихте искали да се харесате. Ще бъде лесно да направите добро впечатление, ако се дръжте както обикновено и не преигравате. Струва си да обсъдите общи планове с близки. Ще успеете да се споразумеете как да ги осъществите в близко бъдеще.

ВОДОЛЕЙ
Денят ще ви зарадва с приятни новини и неочаквани открития. Ще имате шанс да научите нещо интересно. Ще се появят необичайни идеи. Ще можете да хвърлите нов поглед върху проблемите, които ви тревожат напоследък и това ще е първата стъпка към разрешаването им. 

РИБИ
Началото на деня не е подходящо за сериозни разговори. Емоционално ще бъдете доста напрегнати и най-дребния спор може да ви ядоса много. До сериозен конфликт няма да се стигне, благодарение на хора, които ви познават добре и скоро разбирането с другите ще стане много по-лесно.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?