Следвайте ни

Късметът е с Козирога, две зодии се виждат с пари

viber icon

Добро утро и с хороскопа на "Марица". Дано имате късмет през новата седмица!

 

ОВЕН

Сложен ден, но няма да е неуспешен. Всичко ще ви се получава, но прекомерното бързане или необмислени постъпки могат да станат причина за грешки, които могат да имате неприятни последици в бъдеще. Вниманието ви към детайлите ще ви позволи навреме да забележите това, което ще се окаже важно. 

 

ТЕЛЕЦ

Днес не разчитайте на приятни изненади и лесни победи. Ще се наложи да се потрудите здраво. Но задачите ви са интересни и ще ги решавате с ентусиазъм. Ще имате успехи и в творчеството. Това е време за нови идеи и изпълнение на някои от замислите ви. Тъй като ще засяга и близките ви, може да имате разногласия с тях.

 

БЛИЗНАЦИ

Подходящ ден за всякакви важни дела. Няма да жалите силите си да постигнете нужните резултати и ще свършите много полезна работа. Денят е подходящ за смели и рисковани начинания. Може да завършите стари проекти, които преди са били за вас нереалистични. Във всичко ще имате късмет – възползвайте се.

 

РАК

Имате шансове за успех, ако получите подкрепата на влиятелни хора и се договорите за сътрудничество с точните хора. За съжаление, липсва ви вяра в собствените ви сили, затова има опасност да зарежете започнати дела. Емоцията днес ще вземе връх, така че внимавайте да не засегнете близки хора.  

 

ЛЪВ

Очаквайте приятни изненади. Денят е благоприятен и от гледна точка на финансите. Очаквайте парични приходи и интересни предложения за работа. Ще можете бързо да възстановите силите си и да се настроите за новите предизвикателства, ако отделите повече време за почивка.

 

ДЕВА

Не много ползотворен ден, но пък отлично време за срещи и любими развлечения. Около вас ще са интересни и приятни хора, с които лесно ще намерите общ език. Вероятно това ще доведе до започването на съвместна дейност. Добри новини от познати, ще ви дадат повод да възстановите стари връзки.

 

ВЕЗНИ

Не е най-добрият ви ден. Не очаквате големи успехи и постижения днес. Затова пък позитивните емоции ще са достатъчно. Ще бъдете зарадвани от гости и роднини. Неголеми парични постъпления ще ви дадат финансова сигурност. Може да купите полезни вещи за дома си.

 

СКОРПИОН

Чакат ви приятни срещи и интересни разговори. За себе си ще напомнят стари познати, с които сте имали много приятни моменти. Дори в безсмислени, на пръв поглед, разговори, ще намерите провокиращи теми, които ще ви вдъхновят да се заемете с нещо ново. Оставете интуицията да ви води.

 

СТРЕЛЕЦ

Зарежете съмненията и действайте решително. Всичко ще се получи както трябва, даже ще надхвърли очакванията. Вашето обаяние ще ви помогне в тежките разговори и ще получите изненадваща подкрепа от хора, с които имате доста пререкания. Въпреки многото изненади, вие бързо ще се ориентирате.  

 

КОЗИРОГ

Още сутринта ще разберете, че звездите са на ваша страна. Трябва да помислете, как да се възползвате от това. Каквито и задачи да имате днес, помнете, че не е задължително да ги решавате сами. Не е изключено да се наложи да промените плановете си. Някой ще ви потърси за помощ.

 

ВОДОЛЕЙ

Хубав ден за общуване в неформална обстановка. Така ще може да обсъждате даже и най-сериозните въпроси. Бързо ще се ориентирате и ще намерите верния тон. Ще разберете как да заинтересовате събеседниците си с вашите идеи и да ги привлечете за осъществяването им. Подходящ ден за финансови операции.

 

РИБИ

Напрегнат ден. Предстои ви много работа и не трябва да се разпилявате и да губите времето си. Увереността във вашите сили ще е необходима за постигане на целите. Няма да се разминете без помощ от приятели. Не е изключено да намерите начин да сложите край на стари разногласия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай