Следвайте ни

Късмет за Козирога, любовна драма за две зодии

viber icon

ОВЕН

Приятен ден, свързан с благополучно завършване на стари задачи и успешно начало на нови. Удава ви се да отделяте важното от второстепенното, затова не губите време и сили напразно, а се занимавайте само с това, което действително си заслужава. Натрупаният опит също ще ви помогне.

ТЕЛЕЦ

Денят обещава да е емоционален и щедър на приятни изненади. Не е изключено да ви предложат нещо, за което отдавна сте мечтали. Важно е да не се разсейвате и да не изпуснете шанса си. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да постъпите. Старите, а и новите ви познати, охотно ще ви поддържат. 

БЛИЗНАЦИ

Няма за какво да се тревожите. Звездите са на ваша страна и вие трябва да се възползвате от момента. Може да осъществите нещо замислено много отдавна, а може да се заемете и с нещо напълно ново – късметът няма да ви изневери. Намерете време за себе си – почивката ви е необходима.

РАК

Днес разумът трябва да води действията ви. Нещата ще ви се получават, ако не действате импулсивно. Ще получите новини, които ще объркат плановете ви, но може да се окажат полезни в перспектива. Прегледайте финансите си. Може би ще се наложи да ограничите временно разходите си. 

ЛЪВ

Отличен ден да се помирите с хора, с които сте били в раздор или да напомните за себе си на колеги, с които отдавна сте работили. Настъпил е подходящ момент да се върнете към старо хоби или да намерите ново интересно занимание. Настроението ви ще се подобри, след като се заемете с нещо увлекателно.  

ДЕВА

Ден за отлични идеи. Вие знаете какво искате да промените в живота си, за да стане по-интересен. Източниците на вдъхновение може да бъдат съвсем неочаквани – даже и в най-простите неща ще намерите нещо необичайно и увлекателно. Лесно ще направите първите стъпки към новите си цели.

ВЕЗНИ

Днес ще преобладава влиянието на позитивните тенденции и в много неща ще имате успех. Послушайте интуицията си – благодарение на нея ще разберете как може да достигнете важните цели и да реализирате нещо, което отдавна е било замислено. Не губете време за дреболии.

СКОРПИОН

Не всичко ще се получава веднага, но вие сте настойчиви и обезателно ще постигнете своето. Преградите, изникващи на пътя, няма да ви спират. Във всичко, което изисква творчески подход, ще имате успех, даже ако се наложи да се учите в движение. Намерете време и за почивка. 

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще запазите спокойствие. Емоционалният фон е нестабилен, а това означава, че настроението ви често ще се променя. Въпреки това, с вас общуването ще бъде приятно и много хора ще търсят компанията ви. Днес не е изключено и начало на ново приятелство.

КОЗИРОГ

Денят започва добре, няма да ви носи нови грижи. Подходящо време да завършите стари задачи и да се заемете с нови. Във всички начинания ще имате късмет. Бързо ще разбирате неща, които преди това са били сложни за вас. Очаква ви добра новина.

ВОДОЛЕЙ

Днес няма да чувствате липсата на приятни изненади. Ще се появят отлични идеи, с реализацията на които трябва да се захванете веднага. Лидерските ви качества ще се проявят от самото начало, а и интуицията ви е изострена и ще ви подскаже правилните действия.

РИБИ

Щастлив ден, що се отнася до романтиката. Може да започне нова красива любовна история, в която събитията ще се развиват стремително. За влюбените Риби днес ще има много приятни моменти и силни емоции. Ако решите да се заемете с полезни дела, сега е време за успехи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?