46
Следвайте ни

Кървавата луна променя съдбата на 3 зодии

viber icon

Украсеното с октомврийска Луна небе носи промени. Кървавата Луна на 20 октомври е в знака на Овен, а 3 от зодиите ще се чувстват по необикновен начин на този ден.
Тази кървава Луна в Овен ще бъде много въздействаща.

Ето и трите зодии, на които ще им бъде най-лесно:

Близнаци
Социалният живот на представителите на зодията ще е много обещаващ. Това е истински добре за тях, тъй като изключително много държат на приятелството. Хората Близнаци ще имат способността да изслушват проблемите на приятелите си, без ни най-малко да се натоварват от всичко това. По време на кървавата Луна ще се чувстват по един необикновен начин и ще бъдат дарени с творческо мислене и желание да преследват целите си.

Стрелец
Творчески период ще бъде за Стрелците. Енергията на Луната ще рефлектира върху тях и с интерес ще изучават всичко онова, което ги вълнува в живота. Много е вероятно дори през тази фаза на Луната Стрелците да открият своята голяма любов и да преживеят романтични моменти.

Водолей
Водолеите винаги са били дръзки и оригинални, когато говорим за идеи и мислене. Отново ще имат възможност да демонстрират безгранична креативност. Ще им е наистина лесно да разговарят с околните и ще успяват да изпъкват сред тях.

Сега е подходящ момент Водолеите да планират пътуване. Кървавата Луна ще ги зареди с положителна енергия, съветва Actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Анатема

Анатема

20.10.2021 | 10:16

Анатема

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?