49

Кървав бой във "Фермата": Кой ще се докопа със зъби и нокти до тлъстия чек

В жестока месомелачка ще се превърне "Фермата" броени дни преди големия финал на 10 декември. В следващите дни от предаването безжалостно ще бъдат отстранени трима участници, които мечтаят да стигнат до края на риалитито и да триумфират като победители. В предстоящата сеч ще оцелеят само шестима - трима мъже и три жени, и ще се борят с нокти и зъби за тлъстия чек от 100 000 лева.

 В понеделник вечер стартира първият от серията тежки елиминационни дуели. Един срещу друг на Арената застанаха двама от най-силните, борбени и способни мъже в стопанството - строителят и бивш хандбалист Калин и пчеларят Яни.

Спортистът спечели първата битка, в която съперниците трябваше да отмотаят въже от дървени колове, да сковат стълба и да стрелят с пясъчни торбички по винт. Шампионът от третия сезон обаче с лекота стопи разликата като се справи по-добре в следващите изпитания - коване на мост и цепене на дърва.

Сблъсъкът ще продължи тази вечер, когато ще стане ясно кой ще запази мястото си в риалитито и кой ще се прибере у дома.

Следващото сигурно място на Арената е запазено за учителката Нина, която до този момент не е влизала в бой и не крие, че ужасно се страхува от физическия сблъсък. Все още не е ясно дали тя ще избере за опонент Камелия, Терминатора на сезона или жена от бившия си отбор „Стари герои“ - многодетната майка Веселка или гимнастичката Валерия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Крава

Крава

06.12.2022 | 10:06

Все игри който даже нямат нищо общо с ферма или селско стопанство. Шоу за зрители без работа .

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?